Ce idee i-a venit unui tânăr care conducea fără permis o maşină cu numerele de înmatriculare expirate

Ce idee i-a venit unui tânăr care conducea fără permis o maşină cu numerele de înmatriculare expirate

FOTO  Facebook/Atenţie Poliţia Iaşi

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Iaşi s-a urcat la volanul unei maşini deşi nu aveam permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, numerele de înmatriculare ale autoturismului pe care îl conducea erau expirate. Nici asta nu l-a oprit pe tânăr din aventura sa pe străzile comunei Vlădeni: a aplicat o bandă pe numerele de înmatriculare ale autoturismului, pentru a acoperi vizibilitatea. 
 
Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Popricani au oprit pentru control, pe raza comunei Vlădeni, jud. Iaşi, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna ieşeană Valea Lupului.
 
În urma controlului s-a constatat faptul că acesta avea aplicată o bandă pe numerele de înmatriculare ale autoturismului, pentru a acoperi vizibilitatea, iar din verificări a rezultat că numerele de înmatriculare montate pe autoturism erau expirate. 
 
De asemenea, s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările