Candidat-surpriză PSD la Primăria Iaşi. Cine l-a detronat pe Tudor Ciuhodaru

Candidat-surpriză PSD la Primăria Iaşi. Cine l-a detronat pe Tudor Ciuhodaru

Dr. Tudor Ciuhodaru Sursa arhivă

PSD Iaşi a anunţat un alt nume decât cel despre care se auzise în spaţiul public că va candida la Primăria Iaşi. Astfel, nu Tudor Ciuhodaru va reprezenta PSD în competiţia pentru mandatul de primar al Iaşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biroul Permanent Judeţean al PSD Iaşi a anunţat oficial joi, 9 iulie, candidatul formaţiunii politice pentru fotoliul de primar al Iaşului. Camelia Gavrilă a fost desemnată candidata partidului.

„Doamna Gavrilă are o experienţă foarte bogată, inclusiv în administraţie, şi cu siguranţă va face faţă acestei provocări", a declarat Maricel Popa, şeful CJ Iaşi şi al filialei judeţene a PSD.
 
Astfel, Tudor Ciuhodaru nu va mai reprezenta PSD în competiţia pentru mandatul de primar al Iaşului.
 
Camelia Gavrilă a îndeplinit trei mandate de consilier local, din partea PNL, între 2000 şi 2012, şi a fost viceprimar pentru câteva luni în 2008.
 
În 2011, ea a renunţat la toate funcţiile de conducere pe care le deţinea în PNL, iar trei ani mai târziu Camelia Gavrilă a părăsit partidul ca să se înscrie în PSD. 
 
Camelia Gavrilă şi Maricel Popa de la PSD Iaşi Foto ziaruldeiasi.ro 
 

Vă mai recomandăm şi:  

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: