Beţie în familie, încheiată la spital. Ce a păţit un ieşean care s-a împiedicat, iar tată său a crezut că a făcut infarct

Beţie în familie, încheiată la spital. Ce a păţit un ieşean care s-a împiedicat, iar tată său a crezut că a făcut infarct

FOTO Adevărul

Un bărbat şi-a resuscitat fiul pe terasa barului în care băuseră împreună câteva ore. Tânărul a căzut după ce s-a împiediat, însă tatăl a crezut că băiatul tocmai făcuse stop cardiac.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul în vârstă de 33 de ani şi tatăl său au băut împreună în barul din comuna ieşeană Popricani, iar atunci când au vrut să părăsească crâşma bărbatul s-a împiediat şi a căzut. Pentru că fiul său a rămas mai mult timp întins pe jos, tatăl a crezut că a făcut stop cardiac, a început să îl resusciteze şi a chemat ambulanţa.

La faţa locului a fost trimis un echipaj de terapie intensivă aparţinând SMURD care l-a adus la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi. În urma investigaţiilor, doctorii au constatat însă că bărbatul nu suferea de nicio afecţiune, ci doar consumase prea mult alcool.

„Pacientul în vârstă de 33 de ani a ajuns la spital în urma unui apel făcut de tată, care a spus că fiul său a făcut un stop cardio-respirator. Acolo s-a deplasat o ambulanţă şi l-a dirijat către unitatea medicală, însă nu a fost vorba de nicio afecţiune, ci de o stare acută de ebrietate“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

După ce şi-a revenit din beţie, bărbatul a fost lăsat să plece acasă.

Citiţi şi:

Sinucidere „asistată“ de sistemul de sănătate românesc. Femeie moartă după ce a fost plimbată între trei spitale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: