Bărbat cu dizabilităţi, găsit carbonizat în propria locuinţă din Iaşi

Bărbat cu dizabilităţi, găsit carbonizat în propria locuinţă din Iaşi

FOTO ziaruldeiasi.ro

A ars mare parte din acoperişul locuinţei, iar pompierii consideră, la o primă cercetare, că incendiul s-a produs din cauza efectului termic al curentului electric.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 3 martie, un bărbat cu dizabilităţi a fost găsit carbonizat în propria locuinţă. Casa în care locuia bărbatul în vârstă de 57 de ani a luat foc, iar el nu a putut să se salveze.

Incendiul s-a produs la o locuinţă din localitatea ieşeană Răducăneni, unde acoperişul unei case a ars. Pompierii au găsit un bărbat în vârstă de 57 de ani carbonizat.

Au ars 40 mp de acoperiş. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, spun pompierii. 

„ISUJ Iaşi au intervenit la un incendiu la o casă. Exista o victimă la incendiul din localitatea Răducăneni din judeţul Iaşi. La eveniment au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă dar şi un echipaj de prim ajutor din Răducăneni. Victima, un bărbat cu dizabilităţi este un bărbat în vârstă de 57 de ani. Acesta a fost găsit carbonizat. Au ars 40 de mp de acoperiş. Conform primelor estimări, cauză probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric. Cercetările continuă. ” au explicat reprezentanţii ISUJ Iaşi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările