Apel disperat al unei românce: „Nu mai ştiu nimic de iubitul meu aflat la bordul vasului Costa Concordia!“

Apel disperat al unei românce: „Nu mai ştiu nimic de iubitul meu aflat la bordul vasului Costa Concordia!“

Ştefan Teodor Dobre s-a angajat la un magazin de pe nava Costa Concordia

O femeie din Bucureşti cere sprijinul cotidianului „Adevărul" în speranţa că prietenul ei, angajat pe nava de lux naufragiată în Marea Mediterană, va recepţiona mesajul şi-i va da un semn de viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie din Bucureşti încearcă de peste 24 de ore să afle în ce stare se află iubitul ei, angajat la un magazin de pe vasul Costa Concordia. „Numele lui este Ştefan Teodor Dobre. Ultima dată când am vorbit cu el la telefon a fost vineri, 13 ianuarie, în jurul orei 18.40. Mi-a spus că e bine şi că se duce să mănânce. De atunci nu mai ştiu nimic despre el. Sunt extrem de îngrijorată şi vreau să ştiu dacă e teafar şi în afara oricărui pericol! Aştept cu sufletul la gură un raspuns", ne-a transmis Bianca Rotaru pe mailul redacţiei.

Ştefan Teodor Dobre are 26 de ani şi este de loc din satul Dragalina, judeţul Călăraşi. S-a îmbarcat pe bordul pachebotului de lux din Barcelona, pe data de 29 decembrie.

Potrivit informaţiilor oficiale, pe nava Costa Concordia se aflau 29 de turişti români, precum şi 27 de cetăţeni români, care făceau parte din personalul de bord şi servicii a navei.

Într-o prima fază, oficiile diplomatice ale României în Italia au dat asigurări că toţi cetăţenii români de pe navă sunt în afara pericolului şi că vor face toate demersurile pentru repatrierea lor în siguranţă.

Dacă aveţi informaţii despre situaţia lui Ştefan Dobre, puteţi lua legătura cu Bianca Rotaru prin mail, pe adresa rtrbnc@yahoo.com, sau cu redacţia „Adevărul" Iaşi, pe iasi.adevarul.ro.

Clujeanul care a supraviețuit naufragiului din Mediterană: „Sunt bine! Dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi!"

Un bistriţean printre naufragiaţii din Italia

O dansatoare de pe nava scufundată povesteşte: “Era frig şi întuneric exact ca la scufundarea Titanicului”

Comandantul navei Costa Concordia, eşuată vineri noapte, a fost arestat

UPDATE 56 de români s-au aflat pe vaporul de lux eșuat în Mediterană. Imagini spectaculoase de la fața locului VIDEO

UPDATE O familie din Arad, la bordul navei ce s-a scufundat în Marea Mediterană

Scenariu repetat după un secol: Costa Concordia, scufundat aproape la fel ca Titanicul 

Căpitanul “Titanicului” scufundat în Mediterana a fost arestat pentru omucidere şi părăsirea navei

Naufragiul „Titanicului din Mediterana“: Salvatorii încearcă să scotă o persoană captivă pe nava Costa Concordia

UPDATE 56 de români s-au aflat pe vaporul de lux eșuat în Mediterană. Imagini spectaculoase de la fața locului VIDEO

Naufragiu cu 56 de români în Italia. Ambasada României și MAE dorm în post. Adevărul oferă sprijin rudelor și prietenilor

Printre pasagerii de pe vasul de croazieră eşuat în Mediterana s-au aflat şi şase moldoveni FOTODacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările