Ameninţarea cumplită a unui golan la adresa unui poliţist: „Îţi ştiu fiica, o violez şi îi tai gâtul“. Reacţia imediată a agentului

Ameninţarea cumplită a unui golan la adresa unui poliţist: „Îţi ştiu fiica, o violez şi îi tai gâtul“. Reacţia imediată a
agentului

Individul a fost încătuşat însă nu s-a liniştit

Un tânăr de 17 ani este acuzat că a agresat doi agenţi de Poliţie, pe unul dintre aceştia ameninţându-l că îi va viola şi ucide fiica.

Alex Constantin Cojocaru va împlini 18 ani peste o lună şi jumătate, el urmând a-şi petrece majoratul, cel mai probabil, în spatele gratiilor. În urmă cu câteva zile, tânărul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, fiind acuzat de ultraj.

Potrivit rechizitoriului, faptele lui Cojocaru au avut loc pe 11 martie 2018, după ora 21.00, în localitatea Podu Iloaiei, judeţul Iaşi.  Cojocaru a sunat la 112 şi a reclamat că a fost ameninţat de proprietarul unui bar, la faţa locului ajungând doi agenţi de Poliţie. Când a fost interogat, tânărul a spus că nu are nicio problemă cu nimeni şi că, de fapt, nu s-a întâmplat nimic.

Poliţiştii i-au spus lui Cojocaru că ceea ce a făcut reprezintă contravenţie, motiv pentru care acesta i-a înjurat. Tânărul a fost dus la dubă pentru a fi sancţionat, se arată în rechizitoriu. „Pe timpul deplasării, inculpatul era agitat şi l-a ameninţat pe agentul şef R. Mihai spunându-i că o cunoaşte pe fiica sa şi ştie el ce o să-i facă încât poliţistul să plângă. După ce au ajuns la sediu, inculpatul Cojocaru Constantin Alex a început să se manifeste agresiv fizic şi verbal, gesticulând cu mâinile prin aer şi, totodată, adresând ameninţări cu moartea la adresa agentului şef de poliţie R. Mihai şi a familiei acestuia”, se arată în actul de acuzare.

Din acest motiv, tânărul a fost încătuşat. La un moment dat, poliţiştii l-au eliberat pentru a semna procesul verbal de sancţionare, moment în care Cojocaru a devenit violent. Unul dintre poliţişti a mers pentru a o aduce pe mama individului în secţia de Poliţie. La vederea mamei sale, tânărul a deveni şi mai violent şi l-a lovit de mai multe ori cu piciorul în abdomen pe Mihai R., în timp ce pe un al doilea agent l-a lovit în testicule. În tot acel timp, Cojocaru ameninţa că o va viola pe fiica poliţistului Mihai R. şi îi va tăia acesteia gâtul.

Scenele au fost filmate şi cu telefoanele mobile de poliţişti, care au sesizat, ulterior, faptele de ultraj ale tânărului de 17 ani. Alex Cojocaru are 8 clase, nu are un loc de muncă şi, se arată în rechizitoriu, în timpul anchetei s-a prevalat de dreptul de nu da declaraţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: