Adolescentul care s-ar fi aruncat în faţa trenului în Iaşi era olimpic la religie

Adolescentul care s-ar fi aruncat în faţa trenului în Iaşi era olimpic la religie

Sursa foto: newspascani.com

Un adolescent de 16 ani a murit în urma unui accident feroviar. Băiatul, olimpic la religie, a fost lovit mortal de un tren, în zona Hălăuceşti-Mogoseşti Şiret, judeţul Iaşi. Potrivit martorilor, băiatul s-ar fi sinucis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un băiat de 16 ani a murit duminică, 26 ianuarie, după ce a fost lovit de un tren între staţiile dintre Mogoşeşti Siret şi Hălăuceşti, judeţul Iaşi. Tragedia feroviară a avut loc în jurul orei 8.00. Martorii spun că băiatul s-ar fi aruncat în faţa trenului. 
 
Flavian Constantin, elev în clasa a IX-a, era olimpic la religie. Adolescentul era unicul copil al familiei. Primarul comunei  Hălău­ceşti, localitatea în care locuia adolescentul, spune că nu se ştie încă dacă a fost sinucidere sau accident. Martorii spun că băiatul s-ar fi aruncat intenţionat în faţa trenului. 
 
Nimeni nu îşi explică motivul pentru care elevul ar fi recurs la acest gest, mai ales că provenea dintr-o familie bună, era singur la părinţi şi învăţa foarte bine.
   
Poliţiştii investighează împrejurările în care a avut loc tragedia. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: