A murit unul dintre cei mai mari bass-işti din România. A fost răspus de COVID

A murit unul dintre cei mai mari bass-işti din România. A fost răspus de COVID

Laur Fratostiteanu  FOTO Facebook/Lucian Burlea

Făcea parte din formaţia Titan, din Iaşi, fiind iubit mai ales de publicul rock. Decesul bass-istului Laur Fratostiteanu a fost anunţat pe o reţea de socializare.

Unul dintre cei mai cunoscuţi bass-işti din România a căzut victimă noului coronaviruslui. A făcut parte din formaţia Titan din Iaşi şi era iubit mai ales de publicul rock. Moartea lui a fost anunţată pe reţelele de socializare de medicul Lucian Burlea.
 
„Mi-a murit un prieten vechi şi foarte drag. Laur Fratostiteanu, medic stomatolog şi unul dintre cei mai mari bass-işti din România, înainte de '89, chiar şi după, un mare jazzman şi unul dintre cei mai frumoşi oameni, atât fizic, cât şi caracterial, pe care i-am cunoscut în întreaga mea existenţă. Era frumos ca un actor şi era bun, ca o rudă directă de-a lui Dumnezeu. Avea o lumină în privire şi o căldură în zâmbet, cu totul şi cu totul speciale. Cred că era mai mare decât mine, cu circa 3-4 ani”, a scris medicul Lucian Burlea. 
 
Potrivit acestuia, Laur Fratostiteanu era un antivaccinist convins. 
 
„Din nefericire, şi-mi pare rău că spun asta, aici, a fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”, a mai scris medicul Lucian Burleac.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările