Încăierare la Grajduri cu pistoale. Zeci de forţe de ordine au intervenit

Încăierare la Grajduri cu pistoale. Zeci de forţe de ordine au intervenit

Fotografie generică: Rromii vor să se facă auziţi

Scandal monstruos în localitatea ieşeană Grajduri izbucnit în jurul orei 23.00 între două familii din cauza unei anexe dintre gospodării pe care o revendicau. Jandarmii şi poliţiştii au intervenit întrucât cearta a degenerat, unul dintre scandalagii intrând cu maşina în curtea celuilalt.

Violenţă maximă în localitatea Grajduri în cursuri nopţii trecute, când două familii s-au încăierat pentru că nu s-au înţeles cine deţine de drept o anexă situată între gospodăriile lor.

Totul a pornit în jurul orei 23.00 cu o bătaie, fiind nevoie de intervenţia mai multor echipaje de poliţie şi jandarmi. Au aruncat cu sticle, unul dintre scandalagii a intrat cu maşina în curtea adversarului şi i-a rupt poarta, motiv pentru care proprietarul a apelat la arma cu gloanţe de cauciuc pe care o deţine şi a tras mai multe focuri.

VIDEO Cum funcţiona schema de evaziune fiscală a clanului Stănescu din Iaşi. 56 de milioane de lei, spălaţi în numai şase luni

Percheziţii de amploare în şapte localităţi din ţară. 40 de ieşeni din clanul Stănescu, suspectaţi de spălare de bani

Pentru a-i calma, poliţiştii au tras şi ei mai multe focuri de armă în plan vertical. „Se fac cercetări pentru infracţiunea de violare de domiciliu şi ultraj contra bunelor moravuri. Până în prezent nu avem plângeri pentru distrugeri şi vătămări corporale. Au fost identificate toate persoanele implicate în conflict şi urmează să se stabilească ce măsuri se impun", spune comisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Scandalurile penale în care au fost implicaţi membri din clanul Stănescu din Iaşi

Încă de dimineaţă, două echipaje de poliţie şi unul de jandarmi s-au deplasat la faţa locului pentru a preveni un eventual conflict.

„Primul echipaj a plecat la ora 23.00, iar al doilea după 45 de minute. Şi în această dimineaţă s-a deplasat un echipaj de la jandarmi şi două de la poliţie pentru a asigura liniştea în zonă. Deocamdată nu sunt probleme", spune Mihai Cojocariu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările