Încă un pacient transferat de la Secţia ATI a Spitalului Neamţ a murit la Iaşi

Încă un pacient transferat de la Secţia ATI a Spitalului Neamţ a murit la Iaşi

Spitalul Judeţean Piatra Neamţ   FOTO Arhiva

Un pacient în vârstă de 68 de ani, care a fost transferat în urmă cu două săptămâni la Iaşi, de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ, a murit în cursul zilei de miercuri, 25 noiembrie.

Şeful terapiei intensive de la spitalul mobil Leţcani, jud. Iaşi, Florin Roşu, a declarat miercuri, 25 noiembrie, că a murit încă unul dintre cei şase pacienţi cu COVID-19 transferaţi de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, în urma incendiului care a avut loc la secţia ATI.
 
„Este un pacient în vârstă de 68 de ani, care avea multe comorbidităţi”, a declarat dr. Florin Roşu, coordonatorul terapiei intensive de la spitalul mobil din Leţcani.
 
Pacientul care a murit miercuri, 25 noiembrie, este cel de-a cincilea pacient din Neamţ care şi-a pierdut viaţa la Leţcani, numărul tuturor celor decedaţi de la ATI Neamţ ajungând, astfel, la 15.
 
Încă un pacient care a fost transferat de la Neamţ este, în continuare, internat la Spitalul modular din Leţcani. 
 
Dr. Florin Roşu, coordonatorul terapiei intensive de la spitalul mobil din Leţcani,  a spus că starea pacientului transferat de la Neamţ şi care trăieşte este „destul de bună”.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările