VIDEO Sute de oameni s-au adunat în faţa Palatului Culturii şi au scandat: "Ghinion, Iaşul s-a trezit din somn!"

VIDEO Sute de oameni s-au adunat în faţa Palatului Culturii şi au scandat:

Ieşenii au protestat astăzi, 14 noiembrie, în stradă, în zona Palatului Culturii FOTO ziaruldeiasi.ro

Câteva sute de ieşeni, nemulţumiţi de modul de organizare al alegerilor în diaspora, au protestat astăzi, începând cu ora 18.00, în faţa Palatului Culturii din Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Ieşenii s-au adunat în faţa Palatulului Culturii din Iaşi pentru a participa la mitingul de solidaritate cu românii din diaspora umiliţi la votul din turul 1 al alegerilor prezidenţiale. La mitingul autorizat până la ora 20.00 se strigă lozinci precum "Jos, Ponta!", ”Ponta, nu uita, România nu te vrea!”, ”Ghinion, Iaşul s-a trezit din somn”, ”Diaspora, nu uita, iaşul e de partea ta” şi ”Vrem peste hotare secţii de votare!”.

Manifestaţia de solidarizare cu românii care nu au putut vota în turul I, mai ales cei din străinătate, a avut loc în faţa Palatului Culturii din Iaşi. Primăria municipiului Iaşi a primit o cerere de autorizare a protestului de la Ionuţ Iftode, cerere avizată pozitiv de oficialii ieşeni.

Acelaşi Ionuţ Iftode este unul dintre administratorii paginii de Facebook pe care s-a mediatizat protestul din această seară. Pe contul de pe reţeaua de socializare şi-au anunţat prezenţa la miting în jur de 1.800 de persoane.

“NU MAFIEI! JOS COMUNISMUL!!! Deşteaptă-te Române!!! Nu mai vrem să fim umiliţi! Trebuie să fim cu toţii solidari cu Românii din Diaspora cărora le-a fost ÎNCĂLCAT dreptul la VOT!!! NU PUTEM ACCEPTA ASTA! Aşa cum părinţii noştri au luptat în decembrie 89 pentru libertate şi democraţie a sosit timpul să o facem şi noi prin VOT!”, este mesajul postat pe grupul în care este promovat protestul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: