VIDEO Şantierul uriaş de la marginea municipiului Deva: „Este cea mare investiţie privată din ultimii zece ani”

Şantierul uriaş de la marginea Devei

Utilajele au fost mobilizate în apropiere de intersecţia şoselei Hunedoara – Deva cu Drumul Naţional 7, pentru construcţia mai multor hale de producţie. Autorităţile susţin că investiţia se ridică la circa 40 de milioane de euro şi va aduce un număr important de locuri de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un şantier uriaş se dezvoltă în zona Sântuhalm a municipiului Deva, în vecinătatea intersecţiei Drumului Naţional 7 cu Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva.

O mulţime de utilaje au fost mobilizate pe terenul de pe malul râului Cerna pentru ridicarea viitoarelor hale de producţie. Investiţia este estimată, potrivit unor informaţii obţinute de adevarul.ro, la circa 40 de milioane de euro, însă domeniul şi compania care derulează proiectul nu au fost făcute deocamdată publice, primarul Devei susţinând că în luna ianuarie reprezentanţii companiei vor veni la Deva şi vor oferi mai multe detalii despre planurile lor.

„Este prima investiţie mare care vine după zece ani, în Deva”, susţine primarul Florin Oancea. pentru adevarul.ro.

Lucrările la halele unde se vor desfăşura activităţi productive vor fi realizate până la mijlocul anului viitor.

 
 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Grupul german Bosch anunţă construcţia unei fabrici de electrocasnice în Simeria

Haos pe şantierul Autostrăzii Vestului. Un lot în construcţie de patru ani este aproape blocat la 80 la sută din proiect

Cel mai mare zăcământ de aur şi cupru din România este aproape de exploatare. Rezervele de la Rovina valorează 5 miliarde de dolari

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: