Vaccinare împotriva Covid 19 în judeţul Hunedoara. Aproape 5.000 de cadre medicale imunizate

Vaccinare împotriva Covid 19 în judeţul Hunedoara. Aproape 5.000 de cadre medicale imunizate

Vaccinare în judeţul Hunedoara. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Aproape 60 la sută din personalul medical din judeţul Hunedoara a fost vaccinat împotriva Covid 19 de la începutul anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproape 5.000 de cadre medicale (57 la sută din personalul medical din judeţul Hunedoara) au fost vaccinate împotriva Covid 19, până în prezent, informează Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara.

Vaccinare anti-Covid 19 cu picioarele în apă. Imagini cu centrul Drive Thru din Deva, după inundaţii

Primul caz de infectare cu tulpina Delta a Sars-Cov-2 în judeţul Hunedoara. În ce stare se află pacientul

Instituţia a centralizat datele furnizate de către unităţile medicale şi centrele de dializă din judeţ, cu privire la vaccinarea angajaţilor.

Peste 600 de medici din spitale, respectiv circa 80 la sută din numărul medicilor hunedoreni, au fost vaccinaţi cu cel puţin o doză. De asemenea, 2.095 de asistenţi medicali (57,56 la sută) şi 959 de infirmieri (53,07 la sută) au primit cel puţin o doză de vaccin împotriva Covid -19. 93 de brancardieri (53,76 la sută), 141 dintre registratorii medicali (58,15 la sută), şi 574 angajaţi ca personal administrativ în spitale (46,68 la sută) au fost imunizaţi.

În centrele de dializă din judeţul Hunedoara, circa 45 la sută dintre angajaţi au fost vaccinaţi cu cel puţin o doză de la începutul campaniei de vaccinare împotriva Covid 19 (30 decembrie 2020)

În ce priveşte situaţia imunizării personalului din centrele de dializă din judeţul Hunedoara, aceleaşi date oferite de DSP arată un status vaccinal de 45 la sută. Mai exact, 79 de cadre medicale din astfel de centre din judeţ s-au vaccinat cu cel puţin o doză.

Mai puteţi citi şi:

Doliu în presă. A murit jurnalistul Mircea Lepădatu, în urma complicaţiilor cauzate de virusul Sars-CoV-2

Medicul Lidia Dobrei a murit. Mesajul emoţionant al doctoriţei, din spital, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Scene cutremurătoare la înmormântarea maestrului Liviu Lăzărescu: „Ruşine! Ne-aţi amintit de prigoana comunistă”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările