Un interlop extrem de violent şi-a folosit copilul de patru ani ca scut uman în faţa Poliţiei. Cum şi-a terorizat victimele

Un interlop extrem de violent şi-a folosit copilul de patru ani ca scut uman în faţa Poliţiei. Cum şi-a terorizat victimele

FOTO: ARHIVĂ

Un tânăr de 23 de ani a fost condamnat pentru tentativă de omor asupra fostei sale iubite şi a unchiului său. I-a supus terorii, iar pentru a-i împiedica pe poliţişti să îl aresteze şi-a folosit copilul de patru ani, ca scut uman.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tribunalul Hunedoara l-a condamnat la 14 ani de închisoare pe Răzvan Alexandru Ciurar (23 de ani), din Hunedoara, acuzat de tentativă de omor şi lipsire de libertate. Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată.

Primărie călcată de hoţi. Spărgătorii au luat două seifuri şi le-au transportat chiar cu remorca instituţiei

Ascensiunea temutelor grupări interlope din anii 2000. Mafia comorilor dacice şi a fierului vechi de la Hunedoara

Politicianul român care şi-a ucis amanta, subiectul unei drame TV în Irlanda. De ce a comis înfiorătoarea crimă

Victimele tânărului sunt o fostă concubină şi unchiul acestuia. În luna aprilie a anului trecut, Ciurar a sechestrat-o pe femeie în locuinţa sa, unde a agresat-o. Victima sa a reuşit să se elibereze abia a doua zi, sărind pe fereastră, din locuinţa situată la etajul I al unui bloc din Hunedoara. Scenele de groază la care a fost supusă tânăra s-au petrecut sub privirile unui copil de patru ani, fiul celor doi. 

Bărbatul a acuzat-o pe fosta sa concubină că ar fi întreţinut relaţii intime cu unchiul acestuia. În seara de 4 aprilie, a sechestrat-o în locuinţa sa dintr-un bloc social din Hunedoara.

„Persoana vătămată a încercat să părăsească locuinţa, pentru a scăpa de alte agresiuni însă, în momentul în care a ajuns la uşa de acces a locuinţei, inculpatul s-a opus, trăgând-o de păr, moment în care aceasta a încercat să se împotrivească, dar inculpatul i-a pus piedică şi a trântit-o la podea, după care s-a urcat peste ea şi a prins-o cu ambele mâini de gât. Persoana vătămată a leşinat, trezindu-se în timp ce se afla pe un scaun, iar inculpatul o stropea cu apă pe faţă”, se arată în dosar.
 

Femeia a sărit pe geam pentru a-şi salva viaţa
 

Bărbatul i-a cerut să nu se împotrivească agresiunilor şi să nu strige după ajutor, punându-i cuţitul la gât şi ameninţând-o că o va omorî, atât pe ea, cât şi pe copil. A doua zi dimineaţa, profitând de faptul că Alexandru Ciurar a ieşit să plimbe câinele, tânăra a ieşit din locuinţă cu copilul şi s-a refugiat la o vecină în apartament, de unde a chemat Poliţie.

„Persoana vătămată a sunat la Poliţia Hunedoara, apelând un număr fix, iar în momentul în care i s-a solicitat numărul de telefon, aceasta a comunicat un număr pe care îl avusese anterior, astfel că nu a mai putut fi contactată. După încheierea convorbirii telefonice, persoana vătămată a auzit că este strigată de inculpat, acesta începând să urle pe scara blocului şi să bată cu putere în uşa de la locuinţa martorei bănuind că este acolo. Martora a deschis uşa, astfel că inculpatul i-a solicitat persoanei vătămate să-l însoţească. De teamă, persoana vătămată împreună cu minorul au revenit în imobilul acesteia, fiind însoţită de inculpat. Ajunşi în imobil, inculpatul a încuiat uşa de acces a locuinţei, iar cheia a luat-o la el, şi-a închis câinele în baie, timp în care continua să urle la persoana vătămată, adresându-i următoarele cuvinte: „De ce ai coborât, zdreanţă? Să-mi faci manevră? Fii conştientă că poliţia nu ajunge şi îţi iau viaţa ţie şi la copil! Te tranşez!” La un moment dat, inculpatul i-a spus că „îi dă 50 de cuţite”, deplasând-se în bucătărie pentru a lua un cuţit, astfel că persoana vătămată a profitat şi a sărit pe fereastra locuinţei, căzând în gol de la etajul I, în cădere fiind rupte plăcile de gresie aflate la fereastra imobilului situat la parter şi în care locuieşte vecina ei. Apoi s-a deplasat la sediul Poliţiei unde a sesizat organele de poliţie”, se arată în dosar.
 

Şi-a folosit copilul drept scut uman
 

În aceeaşi zi, bărbatul şi-a ademenit unchiul în locuinţa sa, unde l-a lovit în repetate rânduri cu o coadă de topor, cu pumnii şi cu o lesă metalică de câine. De asemenea şi-a asmuţit câinele Amstaff asupra victimei, care a fost muşcată de mai multe ori, de piept şi de picioare. În final, a încercat să întreţină un raport sexual cu unchiul său, cu scopul de a-l umili. Violenţele au fost filmate cu un telefon mobil. Intervenţia în forţă a Poliţiei, chemată de un localnic, a dus la salvarea bărbatului.

„Comportamentul deosebit de violent al inculpatului a continuat până la intervenţia organelor de poliţie care, iniţial, au încercat să îl calmeze pe inculpat şi să negocieze stingerea acţiunilor de violenţă, însă acest lucru nu a fost posibil şi a fost necesară intervenţia în forţă, întreaga intervenţie fiind filmată cu camerele de corp ale poliţiştilor. Ceea ce surprinde cel mai mult în aceste imagini este faptul că, pentru a încerca să împiedice intervenţia în forţă a poliţiştilor, inculpatul a deschis parţial uşa, ţinând în braţe în faţa sa pe fiul său, în vârstă de 4 ani, acesta din urmă fiind orientat cu faţa spre uşă şi folosit ca scut uman. În urma intervenţiei în forţă inculpatul a fost imobilizat şi astfel s-a pus capăt întregului incident”, arătau anchetatorii.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Alun, „satul de marmură” unic în lume, iese din izolare. Noul drum prin pădure spre cătunul din munţi VIDEO

Proprietarul unui site de ştiri, reţinut pentru şantaj, a recunoscut faptele: „Fiecare îmi daţi câte 1.500 de lei şi vindeţi petarde”

Secretele militare ale combinatului din Hunedoara, dezvăluite de CIA: buncărele care puteau rezista bombelor atomice

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările