Turiştii vor plăti mai mult pentru vizitarea Castelului Corvinilor de la Hunedoara

Turiştii vor plăti mai mult pentru vizitarea Castelului Corvinilor de la Hunedoara

Castelul Corvinilor. D. Guţă

Consilierii locali din municipiul Hunedoara au aprovbat creşterea tarifelor de vizitare a edificiului istoric. Taxa de intrare în castel a fost stabilită pentru anul 2010, la 10 lei. Elevii şi studenţii vor beneficia în continuare de reduceri.

Ştiri pe aceeaşi temă

FOTO Castelul din Hunedoara a fost asediat de trupe de comando, mercenari şi călugări

VIDEO Hollywood-ul se mută la Hunedoara: Nicolas Cage va filma scene explozive în „The Ghost Rider. Spirit of Vengeance”

Preţul biletelelor de intrare în Castelul de la Hunedoara au crescut. Turiştii care vor vizita castelul trebuie să plătească 10 lei, în condiţiile în care anul trecut, tariful la intrarea era de 8 lei.

SPECIAL Ultimele zile ale mocăniţei de la Hunedoara

VIDEO Shakespeare "învie" la Castelul Corvinilor

De asemenea, elevii, studenţii şi celelelte persoane care beneficiază de reduceri vor plăti 5 lei pentru a vedea interiorul monumentului, faţă de 4 lei cât ar fi plătit în 2010.  Castelul este deschis zilnic, între orele 10.00 şi 17.00.

FOTOREPORTAJ: Fulgii iernii le-au dat culoare nopţilor în Hunedoara şi Deva

În cursul anului 2010, potrivit lui Nicolae Cerişer, directorul Muzeului Castelului Corvinilor, aproximativ 100.000 de turişti, plătitori şi neplătitori, au vizitat fortăreaţa. De asemenea, Castelul Corvinilor a fost unul dintre locurile unde au fost filmate scene din filmul Ghost Rider 2, cu Nicolas Cage.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările