Traian Berbeceanu, mesaj pentru Liviu Dragnea: „Copiii noştri vor învăţa că aţi dat foc ţării doar pentru a vă salva pielea”

Traian Berbeceanu, mesaj pentru Liviu Dragnea: „Copiii noştri vor învăţa că aţi dat foc ţării doar pentru a vă salva pielea”

Traian Berbeceanu.

Poliţistul Traian Berbeceanu a publicat un mesaj dur faţă de parlamentarii care au susţinut modificările aduse Codului Penal. „Veţi rămâne în istoria acestei ţări ca fiind gaşca care a apărat un infractor dovedit”, scrie fostul şef al BCCO Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţistul Traian Berbeceanu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa şefului PSD, Liviu Dragnea şi politicienilor care l-au susţinut.

Însoţind o fotografie în al cărui prim plan este înfăţişat Liviu Dragnea, în faţa mai multor politicieni, fostul şef al BCCO Alba a scris:

„Voi, toţi cei din spatele lui, veţi rămâne în istoria acestei ţări ca fiind gaşca care a apărat un infractor dovedit, care şi-a dorit reinstaurarea dictaturii după 30 de ani de libertate! Veţi fi păstraţi în memoria colectivă a românilor ca fiind cei care au protejat un infractor laş condamnat încă o dată, ca fiind cei care au preferat să discrediteze şi să distrugă un întreg sitem judiciar, în loc să-i permită să stabilească definitiv dacă infractorul, o dată dovedit, este vinovat sau nu pentru a doua oară! Ne vom aminti mereu de voi, ca fiind cei care au hotărât ca ţara să fie condusă de infractori, ca fiind cei care au trasformat condamnarea penală, abuzul şi neglijenţa în serviciu în virtuţi de stat! Copiii nostri vor învăţa că aţi dat foc ţării, doar pentru a vă salva pielea şi a vă pune la adăpost averile! Ale voastre şi ale infractorului dovedit! Ruşinea atitudinii voastre de acum vă va urmări pretutindeni! Pe voi şi pe ai voştri! Dumnezeu o să-i dea fiecăruia după fapte! Aici, pe pământ! Amin!”

.

Traian Berbeceanu, retras în acest an din Poliţie, a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia până în anul 2013, când o anchetă a procurorilor DIICOT a dus la înlăturarea sa din funcţie. Ulterior, comisarul şef a fost achitat, în procesul judecat pe fond, de toate acuzaţiile aduse de anchetatorii săi. Aceştia din urmă au fost condamnaţi de Justiţie, pentru fabricarea probelor false care au dus la incriminarea sa. Dosarul este judecat, în apel, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. În 2007, Berbeceanu a primit distincţia de poliţist al anului în România.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Traian Berbeceanu i-a dat o lovitură devastatoare fostului şef SRI Alba: Ioan Tarnu, pus la plată pentru „minciunile” din interviul dat la Antena 3

Traian Berbeceanu s-a retras din Poliţie. Ce urmează pentru fostul şef al BCCO după vestea şoc: „Sfârşitul nu-i aici”

Berbeceanu, în război cu Antena 3: „A venit şi rândul meu în a fi tocat în malaxorul vostru propagandistic“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările