Patru spărgători de locuinţe au fost prinşi după ce au furat bani, ceasuri şi bijuterii din aur,de peste 50.000 de lei

Patru spărgători de locuinţe au fost prinşi după ce au furat bani, ceasuri şi bijuterii din aur,de peste 50.000 de lei

ARHIVĂ.

Patru bărbaţi, suspectaţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe, au fost reţinuţi de poliţişti, în urma unor percheziţii în judeţele Hunedoara şi Timiş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un localnic din Brad a reclamat Poliţiei că în timp ce era plecat din localitate, persoane neidentificate au pătruns locuinţa sa (prin fereastra băii, lăsată neasigurată), şi au furat bijuterii din aur şi din argint, creând un prejudiciu total de circa 50.000 lei.

„În urma investigaţiilor efectuate în cauză şi a percheziţiilor domiciliare efectuate miercuri, poliţiştii au identificat şi au luat măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi din comuna Vaţa de Jos, în vârstă 38 şi 34 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Poliţiştii au mai efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Deva şi într-o comună din judeţul Timiş, la locuinţele altor bărbaţi în vârstă de 25 şi 42 de ani, suspectaţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, comisă pe raza municipiului Brad.

Un alt bărbat a reclamat că în 20 octombrie, dintr-un dulap aflat în dormitorul locuinţei sale din municipiul Brad, au fost sustrase diferite sume de bani şi bunuri (3.500 de lire sterline, 3.000 de euro şi 500 de lei, precum şi trei ceasuri). „În acest caz, cei doi au acţionat pe timp de noapte, prin ruperea butucului uşii de acces, profitând de faptul că proprietarii nu se aflau în apartament, în acel moment”, a informat IPJ Hunedoara.

Şi faţă de aceşti doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar în urma activităţilor investigative au fost recuperate două ceasuri, în valoare de 4.600 de lire sterline.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Tineri prinşi de jandarmi după spargerea unor hale din Valea Jiului. Au furat unelte de peste 6.000 de euro

Supriza neplăcută pe care a avut-o un bărbat întors acasă după ce a petrecut toată noaptea la o nuntă

Spărgătorii unei pizzerii au fost prinşi în flagrant de poliţiştii locali. Au fost daţi de gol de camerele video stradale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările