O femeie s-a plâns că a fost violată de doi bărbaţi, dar apoi şi-a retras reclamaţia. Cum a explicat renunţarea la plângere

O femeie s-a plâns că a fost violată de doi bărbaţi, dar apoi şi-a retras reclamaţia. Cum a explicat renunţarea la plângere

FOTO: ARHIVĂ.

O femeie din Orăştie s-a prezentat la Poliţie şi a susţinut că a fost violată de doi bărbaţi, într-o clădire dezafectată din municipiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie în vârstă de 41 de ani, din Orăştie, a reclamat că a fost violată luni dimineaţa de doi bărbaţi, într-un bloc dezafectat din municipiu.

Suspecţii au fost identificaţi, însă ulterior femeia s-a prezentat la Poliţie pentru a-şi retrage plângerea.

„În 2 septembrie, la ora 3:10, la sediul Poliţiei Orăştie s-a prezentat femeia care a sesizat faptul că a fost victima unei infracţiuni de viol. Ulterior ea şi-a retras plângerea, pe motiv că nu îşi aduce aminte să fi fost constrânsă”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Gestul cutremurător transmis în direct, pe Facebook, de un tânăr. S-a filmat pe autostradă intrând cu maşina într-un TIR: „Tot ce am vrut eu a fost ea”

Radu Cîmpean, un tânăr plecat în Marea Britanie, s-a înecat în ocean. Familia cere ajutor pentru repatrierea trupului său

VIDEO Accident mortal cu motocicleta la ieşirea din Hunedoara spre Deva: o femeie a decedat în impact

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: