Municipiul Deva are un nou viceprimar, după ce Corina Oprişiu şi-a dat, astăzi, demisia

Unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Deva, Corina Oprişiu, a renunţat astăzi la funcţia pe care a deţinut-o pentru o perioadă de aproximativ două luni. În locul ei a fost numit, prin votul consilierilor locali, Marcel Morar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corina Oprişiu s-a despărţit de funcţia ocupată din luna aprilie printr-o scrisoare deschisă, alăturată demisiei.

„Am constatat că există oameni pentru care orgoliul personal este mai presus decât binele comunităţii. Din cauza lor şi a presiunilor permanente pe care le-au făcut asupra unor consilieri, construcţia căruia i-am pus bazele în luna aprilie riscă să fie dărâmată. Sunt convinsă că nu trebuie să aşteptăm momentul în care nu se mai poate salva nimic.

Pentru că în continuare cred cu tărie în forţa celor pe care îi interesează cu adevărat  binele devenilor, am hotărât să pun capăt disensiunilor din Consiliul Local. Aşa cum am acceptat funcţia de viceprimar, pentru a încerca să repun în mişcare un consiliu blocat, renunţ acum la acestă demnitate din aceleaşi motive.

Plecarea mea din funcţia de viceprimar nu aş vrea să fie interpretată altfel decât ca o victorie a raţiunii asupra orgoliului. O victorie a celor care pun interesul devenilor mai presus de interesul personal”, a scris Corina Oprişiu.
De astăzi, funcţia de viceprimar lăsată liberă va fi ocupată de Marcel Morar, fostul director al Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva.
Marcel Morar a declarat că unul dintre obiectivele sale este implicarea în finalizarea complexului Aqualand, una dintre cele mai importante investiţii derulate în municipiul Deva.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările