Gestul plin de cruzime al unui recidivist. A ajuns în închisoare pentru ce i-a făcut unui câine

Gestul plin de cruzime al unui recidivist. A ajuns în închisoare pentru ce i-a făcut unui câine

Foto: Arhivă.

Un recidivist din Hunedoara a fost condamnat la închisoare pentru cruzime faţă de animale. Victima sa a fost un câine.

Judecătoria Hunedoara l-a condamnat la un an şi opt luni de închisoare şi la plata unor daune morale în valoare de 4.000 de lei pe Romeo Moldovan, un recidivist din Hunedoara judecat pentru cruzime faţă de animale.

Calvarul unei tinere devenită obsesia fostului ei partener. Bărbatul părăsit s-a răzbunat în mod josnic

Recidivist condamnat după jefuirea unei tinere. Tâlhărie comisă la câteva zile de la ieşirea din închisoare

Poliţist local lovit cu pumnul în figură de un tânăr de 17 ani. Ce pedeapsă a primit agresorul

Bărbatul în vârstă de 28 de ani, condamnat în trecut pentru tâlhărie şi conducerea unor maşini fără a avea permis auto a fost trimis în judecată după ce a ucis un câine. Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată.

„În data de 15 august 2020, zi de mare sărbătoare creştină, inculpatul a venit în vizită la un prieten pentru a consuma băuturi alcoolice. În locuinţa situată la etajul patru, se mai aflau la masă cu cei doi copii ai gazdei şi cu mama acestora - concubina sa, şi un alt bărbat. Întrucât afară era cald, fereastra încăperii unde au stat inculpatul şi martorii era deschisă, la fel şi uşa de acces în locuinţă. În jurul orei 20:30, persoana vătămată, o femeie din Huendoara care a deţinut în locuinţa sa ca animal de companie un câine rasa Metiş, de culoare maro, numit Max, a ieşit din locuinţa sa pe holul blocului unde petreceau vecinii săi lăsând deschisă uşa de acces în locuinţă, împrejurare în care căţelul a ieşit şi el afară şi a stat pe hol în dreptul uşii. În acelaşi timp inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a ieşit pe holul blocului pentru a merge la grupul sanitar. La întoarcere, după ce s-a asigurat că nu este observat, a luat câinele persoanei vătămate de pe hol, din dreptul uşii apartamentului acesteia după care a intrat cu el în locuinţa prietenului său şi sub privirile copiilor a aruncat căţelul pe fereastră”, se arată în dosar.

Unul dintre copii s-a speriat, însă autorul infracţiunii i-a făcut semn să tacă din gură şi i-a arătat pumnul. În urma impactului cu solul câinele a decedat. La scurt timp, femeia, care nu observase că Moldovan i-a luat câinele de la uşă, a auzit nişte copii strigând de afară că-i animalul său de companie era mort. A coborât repede în faţa blocului şi, când l-a văzut zăcând pe zona verde, a leşinat peste căţel.

Mai puteţi citi şi:

Gest umanitar al poliţiştilor în ajutorul unei mame cu doi copii care a fugit din calea tatălui violent VIDEO

Mistreţi folosiţi ca momeală vie pentru câinii de vânătoare ai unui tânăr. Ce s-a întâmplat cu ei VIDEO

Adolescent de 17 ani reţinut de poliţişti după ce a spart mai multe maşini pe o stradă din Hunedoara

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările