De ce şi-a adus Traian Berbeceanu fiul minor la proteste: „Am vrut să-i predau o lecţie importantă. Am greşit undeva?”

De ce şi-a adus Traian Berbeceanu fiul minor la proteste: „Am vrut să-i predau o lecţie importantă. Am greşit undeva?”

Traian Berbeceanu. FOTO: Mediafax.

Poliţistul Traian Berbeceanu susţine că şi-a adus adesea fiul la mitingurile la care a participat şi explică de ce acest gest nu poate fi catalogat ca iresponsabil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, le-a răspuns celor care susţin că locul copiilor nu este la mitinguri, explicând de ce a venit însoţit de fiul său minor, la astfel de manifestaţii.

„Copiii nu au ce căuta la proteste? Dacă te duci la proteste de orice fel <<cu pruncii după tine>>, este dovada faptului că nu premeditezi acţiuni violente, primo, şi că nici măcar nu intuieşti vreo intervenţie excepţională a autorităţii statului, secondo. Eu mi-am luat adesea fiul minor la proteste, pentru «a-i preda» o lecţie importantă de civism. Am greşit undeva?”, a precizat poliţistul, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia între anii 2005 şi 2013, până la punerea sa sub învinuire într-un dosar în care a fost achitat, de prima instanţă. În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România. El s-a retras din Poliţie în luna martie.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Traian Berbeceanu i-a dat o lovitură devastatoare fostului şef SRI Alba: Ioan Tarnu, pus la plată pentru „minciunile” din interviul dat la Antena 3

Traian Berbeceanu s-a retras din Poliţie. Ce urmează pentru fostul şef al BCCO după vestea şoc: „Sfârşitul nu-i aici”

Berbeceanu, în război cu Antena 3: „A venit şi rândul meu în a fi tocat în malaxorul vostru propagandistic“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: