COVID-19, situaţia în judeţul Hunedoara. Ce municipii şi oraşe trec de 3 cazuri la mia de locuitori

COVID-19, situaţia în judeţul Hunedoara. Ce municipii şi oraşe trec de 3 cazuri la mia de locuitori

FOTO: IGSU.

Covid-19, situaţia în judeţul Hunedoara. Mai multe municipii depăşesc pragul de trei cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

Ştiri pe aceeaşi temă

120 de cazuri noi de Covid 19 au fost înregistrate sâmbătă, în judeţul Hunedoara, potrivit informării transmise de Grupul de Comunicare Strategică. Rata infecţiilor cu noul coronavirus în judeţ a ajuns la 3,42 cazuri la mia de locuitori

În 130 de localităţi hunedorene, incidenţa cumulată a cazurilor de Covid 19, înregistrată în ultimele 14 zile, depăşeşte 3 cazuri la mia de locuitori.

Municipiile hunedorene care depăşesc pragul de 3 infectări la mia de locuitori sunt: Brad (3,51 cazuri la mie), Deva (4,09 cazuri la mie), Hunedoara (4,44 cazuri la mie), Orăştie (5,56 cazuri la mie), Petroşani (4,32 cazuri la mie). Lupeni şi Vulcan înregistrează o incidenţă mai mică de 3 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori.

Dintre oraşele hunedorene, Petrila înregistrează 3,40 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori, iar Aninoasa, Călan, Geoagiu, Haţeg, Simeria şi Uricani au o incidenţă mai mică de 3 îmbolnăviri la mia de locuitori.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Laurenţiu Nistor are COVID-19. În ce stare se află preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara

Călugărul Böjte Csaba, diagnosticat cu COVID-19. Mesaj emoţionant transmis de fondatorul Fundaţiei Franciscane

A murit mecanicul CFR internat de patru săptămâni la ATI, cu COVID 19. Mesajul tulburător al fiicei sale

A murit doctoriţa Emilia Biber. Medicul pediatru din Hunedoara a fost infectat cu COVID-19

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările