Chinurile unei eleve de 14 ani. A fost răpită de pe stradă de un iranian, violată şi bătută crunt cu o curea

Chinurile unei eleve de 14 ani. A fost răpită de pe stradă de un iranian, violată şi bătută crunt cu o curea

Minora a fost abuzată sexual, susţin părinţii acesteia.

Un om de afaceri iranian din Valea Jiului a fost acuzat că a violat o minoră de 14 ani. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, ar fi ademenit-o pe adolescentă cu un lanţ din aur. A adus-o în locuinţa lui şi a abuzat-o sexual. Minora a fost lovită cu o curea, pentru a nu opune rezistenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O elevă de 14 ani, din Petroşani, a reclamat la Poliţie că a fost victima unui violator. În seara de miercuri, suspectul, un om de afaceri iranian, în vârstă de 64 de ani, stabilit în Valea Jiului, ar fi acostat-o pe minoră pe o stradă din centrul municipiului Petroşani.

I-ar fi oferit un lănţişor de aur, pentru a-l însoţi. Apoi a adus-o în apartamentul său, a încuiat-o în locuinţă şi a lovit-o cu o curea, până când fata nu a mai opus rezistenţă agresiunilor sexuale. Adolescenta, cu corpul plin de vânătăi, a ajuns acasă şi le-a povestit părinţilor traumele suferite, iar tatăl său a anunţat Poliţia.

„Plângerea a fost înregistrată şi s-a constituit un dosar penal care se află în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani. Deocamdată se adminsitrează probatoriul”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În cauză a fost dispusă şi o expertiză medico – legală. Deocamdată, bărbatul este cercetat în stare de libertate, dar, în funcţie de cursul anchetei, lucrurile se pot schimba, iar anchetatorii ar putea să ceară arestarea preventivă a acestuia.


Vă recomandăm şi:

Spovedania profului de mate pentru care o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste. Lucruri secrete din iubirea interzisă care a zdruncinat întreaga Românie

Alin Cioară, profesorul de matematică din Brad acuzat că a avut o relaţie de dragoste cu o elevă de 16 ani, care apoi s-ar fi sinucis din cauza lui, trece prin momente cumplite. Dascălul şi-a pierdut postul de profesor şi se chinuie de ani buni să depăşească momentul tragediei de care a fost făcut responsabil, pe nedrept, susţine el.

Lucian Hoară, fostul „emo“ care i-a tăiat gâtul iubitei sale, o elevă de 15 ani: „M-am pus în pielea celor care au suferit”

Lucian Hoară (22 de ani), tânărul din Hunedoara care, în 2008, a omorât o elevă din Hunedoara, în vârstă de numai 15 ani, se află în libertate de un an, fiind eliberat după şase ani petrecuţi în închisoare. Fostul adolescent – emo spune că încearcă să ducă o viaţă normală, în timp ce tatăl său afirmă că şi-a căutat de lucru, însă, deocamdată, fără prea mult succes.

Mărturia monstrului care a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul: Aurel Enea s-a lepădat de Dumnezeu în puşcărie şi a scris o carte despre evoluţia omului

Aurel Enea, unul dintre cei mai sadici criminali ai Hunedoarei, a scris o carte în puşcărie, în speranţa că va fi pus în libertate mai devreme. Volumul se numeşte „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie” şi cuprinde o serie de observaţii pe care condamnatul le face asupra lumii, unele cu totul şocante.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările