Căutările copilului dispărut de pe malul râului Mureş au fost reluate. Tatăl său a fost găsit înecat

Căutările copilului dispărut de pe malul râului Mureş au fost reluate. Tatăl său a fost găsit înecat

FOTO: ISU Hunedoara.

Vineri dimineaţă, au fost reluate căutările copilului de 12 ani, dat dispărut de joi, împreună cu tatăl său. Bărbatul a fost găsit înecat în râul Mureş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Căutările copilului în vârstă de 12 ani, din Burjuc, pe care familia l-a dat dispărut joi dimineaţă, împreună cu tatăl său, au fost reluate, vineri, de la primele ore ale dimineţii, au anunţatreprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Un bărbat şi fiul său de 12 ani au fost daţi dispăruţi. Hainele au fost găsite pe malul râului Mureş

Acţiune de căutare în Masivul Retezat: Doi biciclişti au fost daţi dispăruţi pe drumul spre Poiana Pelegii

Joi, după-amiaza, a fost găsit cadavrul lui Ion Stoian. Bărbatul în vârstă de 55 de ani se înecase în râul Mureş, iar trupul său a fost purtat de ape circa cinci kilometri, fiind descoperit în zona podului dintre Zam şi Sălciva.


Joi, dimineaţa, poliţiştii au fost alertaţi de localnicii din Burjuc că au fost găsite pe malul râului Mureş, în zona denumită „La insulă” de la marginea satului, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, produse alimentare şi un telefon mobil. Bunurile aparţineau lui Ion Stoian, de 55 de ani, şi fiului său, Emanuel, în vârstă de 12 ani.

„La faţa locului se află poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ilia, care împreună cu colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu şi angajaţii Primăriei Burjuc, au efectuat căutări, fiind folosiţi şi câinii de urmă”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Pod spectaculos peste Mureş, de pe noua cale ferată din vestul României VIDEO

Cum s-a lucrat la salba de tuneluri de pe Valea Mureşului, prin care trenurile vor trece cu 160 km/h VIDEO

Cum a fost construit Tunelul Turdaş, cel mai spectaculos tunel feroviar din vestul României VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările