Câţi şomeri şi-au găsit locuri de muncă în judeţul Hunedoara în 2020, cu ajutorul AJOFM

Câţi şomeri şi-au găsit locuri de muncă în judeţul Hunedoara în 2020, cu ajutorul AJOFM

AJOFM Hunedoara.

AJOFM Hunedoara a prezentat un raport cu privire la situaţia hunedorenilor care şi-au găsit locuri de muncă în 2020, prin intermediul instituţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În primele zece luni ale anului 2020, peste 6.000 de hunedoreni şi-au găsit locuri de muncă prin intermediul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Hunedoara, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii instituţiei.

„Au fost încadrate în muncă 6.348 persoane, dintre care 3.097 femei. Din totalul persoanelor, 2.801 au peste 45 de ani, 2.244 au vârsta cuprinsă între 35 şi 45 de ani, 993 au între 25 şi 35 de ani, iar 310 sunt tineri sub 25 de ani. În funcţie de rezidenţă, din totalul persoanelor încadrate în muncă, 5.169 provin din mediul urban, iar 1.179 persoane sunt din mediul rural. Din punct de vedere al nivelului de pregătire al persoanelor pentru care s-a identificat un loc de muncă, cele mai multe persoane au studii liceale – 3.348, urmate de cele care au ca studii şcoala profesională sau de arte şi meserii – 2.301. Numărul celor fără studii sau cu studii primare şi gimnaziale este de 640, cei cu studii postliceale sunt în număr de 8, iar cei cu studii universitare sunt în număr de 51”, a transmis AJOFM Hunedoara.

În luna octombrie, peste 1.000 de hunedoreni au fost asistaţi pentru a fi încadraţi ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi a beneficia de indemnizaţia de şomaj.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum trăiesc două femei în blocul fantomă din munţi: „La 79 de ani crăp lemne ca un bărbat tânăr” VIDEO

Tânăr jefuit de trei bărbaţi pe o stradă din Deva. Infractorii l-au agresat de două ori în aceeaşi seară

Traficantul care a omorât o tânără cu un cuţit de vânătoare, bolnav în închisoare. A fost trimis în judecată

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările