Calvarul unei prostituate de lux. Cum s-a răzbunat clientul italian alungat din pat după ce a refuzat să se spele

Calvarul unei prostituate de lux. Cum s-a răzbunat clientul italian alungat din pat după ce a refuzat să se spele

ARHIVĂ.

O tânără care practica prostituţia într-un apartament închiriat din Deva, a trecut prin momente cumplite după ce şi-a petrecut noaptea cu un italian.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE. „Trei dintre autorii tâlhăriei calificate au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, inclusiv cetăţeanul italian, în timp ce un altul dintre cei patru care au fost reţinuţi (un complice, de 31 de ani) a primit control judiciar”, a informat, vineri, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Cătălin Ciocănel, Daniel Ovidiu Draia şi Sandro Dalla Nora sunt cei trei inculpaţi.

Ştirea iniţială:

O tânără de 30 de ani, care practica prostituţia într-un apartament închiririat în Deva, a ajuns la spital, împreună cu prietenul ei de 26 de ani.

În noaptea de 14 ianuarie, femeia se afla împreună cu un client în vârstă de 45 de ani, cetăţean italian, în camera unde urma să îşi ofere serviciile sexuale, pentru suma de 200 de lei. Într-o încăpere alăturată se afla „partenerul” tinerei.

La un moment dat, însă, românca i-a cerut italianului să se spele, spunându-i că altfel nu vor face sex. Acesta i-a cerut banii, însă ar fi fost refuzat. Cearta a degenerat, iar bărbatul a părăsit apartamentul.

„Femeia le-a declarat poliţiştilor că, pe fondul unor neînţelegeri avute cu un bărbat, a cărui identitate nu a putut-o preciza, cu privire la o sumă de bani, aceasta a părăsit apartamentul, însă a revenit la scurt timp şi a intrat în locuinţă, însoţit de trei persoane. Una dintre cele patru persoane le-a aplicat femeii şi tânărului de 26 de ani mai multe lovituri, le-au sustras 200 de lei, după care au părăsit apartamentul. În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Miercuri, poliţiştii au identificat şi au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de trei dintre suspecţi, români cu vârste cuprinse între 31 şi 47 de ani. În dimineaţa zilei de joi a fost identificat şi italianul şi a fost condus la  sediul Poliţiei, pentru a fi audiat cu privire la comiterea infracţiunii de complicitate la comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

„Cei trei bărbaţi faţă de care poliţiştii au luat  măsura preventivă a reţinerii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva cu propuneri corespunzătoare”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Unul dintre învinuiţi este Ovidiu Draia, patron al unei firme de pază din Deva.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Noapte de coşmar pentru o prostituată de pe centura Devei. Ce i-a făcut un client care a adus-o într-o clădire dezafectată

Sex contra cost pe marginea şoselei cu o adolescentă de 15 ani. Ce a păţit tânăra cunoscută ca prostituată

Viaţa plină de riscuri a prostituatelor din anii '80. Cum se făcea sex pe ascuns în România lui Ceauşescu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: