VIDEO Alertă pe Lacul Cinciş. Un tânăr de 24 de ani a dispărut în ape, în timp ce înota. Este căutat de ISU

Tânăr înghiţit de apele Lacului Cinciş

Alertă pe Lacul Cinciş. Un tânăr de 24 de ani a dispărut în ape, în timp ce înota. Este căutat de echipajele ISU Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alertă în structurile de intervenţie ale Detaşamentului Hunedoara după ce, duminică, un tânăr de 24 de ani a dispărut în apele lacului de acumulare Cinciş, aflat la circa 10 kilometri de Hunedoara.

„În cel mai scurt timp, s-au deplasat la locul indicat de apelantul la 112 echipaje de pompieri specializaţi în căutare - salvare şi în prim ajutor. Echipele intervin cu o barcă şi echipamente specifice pentru identificarea şi recuperarea victimelor din mediul acvatic. Informaţiile preliminare arată că bărbatul înota în lacul Cinciş şi la un moment dat a fost zărit dispărând sub apă de doi tineri ce se aflau pe o saltea în apropiere”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Potrivit unor martori ai accidentului, victima se afla împreună cu un băiat şi o fată pe o saltea, care a fost luată de curenţi. Ceilalţi doi tineri au reuşit să se salveze.

 


Pentru intensificarea operaţiunilor de căutare a tânărului hunedorean a fost alertat şi un echipaj de scafandri.

Lacul Cinciş se află în vecinătatea municipiului Huendoara şi se numără printre locurile de agrement cele mai populare din zonă. Mai multe campinguri funcţionată pe malurile lacului de acumulare înfiinţat la începutul anilor 60, pentru aprovizionarea cu apă a Hunedoarei şi a combinatului siderurgic.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Priveliştile uimitoare ale Lacului Cinciş. Seceta prelungită a transformat locurile din jurul bisericii sale ruinate

Villa rustica şi necropola antică de pe malul Lacului Cinciş. Secretele marilor descoperiri din ţinutul minelor dacice

VIDEO Bisericile „fantomă”, atracţiile bizare ale Lacului Cinciş. Ultimele rămăşiţe ale satelor aflate sub apă ascund poveşti înfiorătoare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: