A treia arteziană a noului centru pietonal din municipiu intră în şantier. Se închide circulaţia în faţa Casei de cultură

A treia arteziană a noului centru pietonal din municipiu intră în şantier. Se închide circulaţia în faţa Casei de cultură

Zona Casei de cultură va fi interzisă maşinilor. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Circulaţia va fi oprită în faţa Casei de cultură pentru construcţia centrului pietonal. Trei fântâni arteziene sunt construite în zonă.

Ştiri pe aceeaşi temă

De luni dimineaţă, începând cu ora 8:30, va fi închisă circulaţia în zona din faţa Casei de Cultură, pe Strada George Enescu. Circulaţia se va desfăşura în ambele sensuri pe strada din spatele Casei de Cultură. „Acest lucru este necesar pentru lucrările la viitoarea pietonală de pe Bulevardul Corvin şi la platoul din faţa Casei de Cultură din municipiul Hunedoara”, a informat Primăria Hunedoara.

În zonă vaîncepe construcţia celei de-a treia fântâni arteziene. Cea mai mare se află în şantier în faţa Casei de cultură, iar o altă fântână este construită pe Bulevardul Corvin.

Lucrările la noul centru pietonal din Hunedoara au început în luna august şi au ca termen de finalizare luna decembrie a acestui an.

Proiectul, în valoare totală de două milioane de euro este finanţat de la bugetul local şi de la bugetul de stat. Investiţia prevede reabilitarea Bulevardului Corvin şi a pieţei din faţa Casei de Cultură, care vor fi dedicate doar pietonilor şi bicicliştilot. De asemenea, aici vor fi construite trei fântâni arteziene, dintre care una muzicală, dotată cu jocuri de lumini, costul lor fiind estimat la peste un milion de euro.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Cât de complicată este problema copacilor din viitorul centru pietonal al municipiului: „Li se fac radiografii”

Cum a eşuat „promenada” din centrul istoric al municipiului. Zona turistică a fost interzisă degeaba maşinilor

Centrul municipiului a intrat în şantier. Două milioane de euro sunt investite în zona pietonală cu fântâni arteziene


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: