Un bărbat din Giurgiu s-a stropit cu benzină, ameninţând că îşi dă foc în faţa unei firme de asigurări

Un bărbat din Giurgiu s-a stropit cu benzină, ameninţând că îşi dă foc în faţa unei firme de asigurări

Poliţiştii au intervenit

Un bărbat s-a stropit cu benzină şi a ameninţat, marţi, că îşi va da foc în faţa unei societăţi de asigurări din Giurgiu, nemulţumit că nu poate încasa de câteva luni o sumă de bani care i se cuvenea în urma decesului unei rude apropiate, la faţa locului intervenind poliţiştii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Giurgiu, bărbatul are 44 de ani şi este din Bucureşti, iar marţi el a mers la o firmă de asigurări din Giurgiu, de unde are de încasat bani în urma decesului unei rude, şi a ameninţat că îşi va da foc, arată Mediafax.

"Un bărbat din Bucureşti, în vârstă de 44 de ani, a ameninţat că se autoincendiază în incinta unei societăţi de asigurări din municipiul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, pompieri şi jandarmi care l-au găsit pe acesta cu o sticlă cu benzină asupra lui, cu care s-a şi stropit", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisar Cristian Şuţă.

Forţele de ordine care au mers la faţa locului l-au convins pe bărbat să renunţe la gest, el fiind dus ulterior la sediul Poliţiei Judeţene Giurgiu, unde este audiat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările