FABULOS! CSS Giurgiu face o nouă victimă “cu nume” în Cupa României

FABULOS! CSS Giurgiu face o nouă victimă “cu nume” în Cupa României

Petty Parrish a fost cel mai bun marcator al CSS-ului (foto Bogdan Vladu)

Baschetbaliştii de la CSS Giurgiu au câştigat şi cel de-al doilea meci din Seria I a Cupei României, învingând sâmbătă, cu scorul de 72-66, echipa U Mobitelco Cluj Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

CSS-ul a făcut din nou spectacol în Sala de sport din localitatea ilfoveană Dobroeşti. Baschetbaliştii antrenaţi de Chris Terrell au făcut o nouă victimă în mai puţin de 24 de ore.

După ce vineri a reuşit să treacă de CSM Bucureşti cu 78-73, “lupii” au muşcat şi din U Mobitelco Cluj Napoca, formaţie pe care a învins-o la capătul unui meci extrem de disputat cu 72-66 (19-15, 14-22, 16-12, 23-17).

Jocul a fost câştigat în defensivă, giurgiuvenii demonstrând în numai două zile că pot ţine piept atacurilor unor formaţii mult mai bine cotate.

În ziua meciului, managerul sportiv al CSS-ului, Alin Guţă, a împlinit 35 de ani, jucătorii şi antrenorul Chris Terrell dedicându-i victoria.

Petty Parrish a fost cel mai bun jucător al CSS-ului, acesta fiind aproape de triple-double (19 puncte, 7 recuperări, 8 pase decisive). Cătălin Vlaicu şi Trevor Harvey au avut şi ei o evoluţie solidă 17 puncte, 6 recuperări respectiv 13 puncte, 8 recuperări.

Ceilalţi marcatori ai CSS-ului au fost Derek Thomas (9 puncte), Simmons şi I. Corneanu (ambii 6 puncte) şi Burrell (2 puncte).

De cealaltă parte, Derek Wright (20 puncte) şi Nikolov (19 puncte şi 10 recuperări – double double) au dus greul pentru clujeni însă insuficient pentru a trece de imprevizibila echipă de la malul Dunării.

Ca şi calificaţi în "sferturile" Cupei României

Cu două victorii din două meciuri, mai mult ca sigur giurgiuvenii vor încheia turneul de la Dobroeşti pe primul loc şi se va califica în sferturile Cupei României. Este greu de crezut că Dinamo Bucureşti, formaţie formată exclusiv din jucători autohtoni, majoritatea foarte tineri, poate încurca trupa lui Chris Terrell.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările