Astra II încheie turul în genunchi! Giurgiuvenii sunt pe loc retrogradabil după înfrângerea ruşinoasă de la Botoşani

Astra II încheie turul în genunchi! Giurgiuvenii sunt pe loc retrogradabil după înfrângerea ruşinoasă de la Botoşani

Astra II Giurgiu a fost "executată" de FC Botoşani (Sursa foto: botosaneanul.ro)

FC Botoşani a spulberat sâmbătă, 26 noiembrie, pe teren propriu, formaţia Astra II în ultimul meci oficial din acest an. Pentru prima dată în ultimele şapte sezoane, giurgiuvenii încheie turul de campionat pe loc retrogradabil, doisprezece.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oaspeţii au avut în nordul Moldovei soarta porcului de Crăciun, fiind pur şi simplu umiliţi de FC Botoşani care nu a apăsat prea tare pe acceleraţie ci s-a mulţumit să înscrie „doar” trei goluri.

Deşi au început sezonul excelent, reuşind inclusiv o calificare în premieră în „optimile” Cupei României, jucătorii antrenaţi de Imilian Şerbănică au gâfâit pe final.

Aşa se face că la finele primei părţi a sezonului, Astra II are -5 în clasamentul adevărului şi este pe loc retrogradabil, la egalitate de puncte cu alte patru formaţii însă cu un golaveraj catastrofal.

Pur şi simplu prestaţia defensivei a fost una lamentabilă, doar Gloria Buzău primind mai multe goluri decât formaţia de la malul Dunării.

Galop de sănătate pentru formaţia lui Orac

Meciul de la Botoşani a început cu gazdele la timonă, Matiş (minutul 22) şi Marius Matei (minutul 33) reuşind două goluri după faze în care apărarea oaspeţilor a părut cel puţin naivă.

Nici actul secund nu a debutat prea bine pentru Astra II, botoşănenii rezolvând practic meciul după mai puţin de o oră de joc. Marius Matei a reluat superb cu capul , învingându-l pentru a treia oară pe Gavrilaş (minutul 52), consfinţind scorul final.

Cu un singur atacant pe teren în cea mai mare parte a timpului, cu Sorin Bucă folosit în premieră pe postul de fundaş stânga şi cu Dorin Burlacu un "junior" care joacă, probabil, pe alte criterii decât valoarea, Astra II nu a reuşit decât acţiuni timide la poarta lui Curileac.

O evoluţie ruşinoasă pentru o echipă care se vrea „pepinieră” pentru formaţia din primul eşalon.

FC BOTOŞANI: Curileac (cpt.) - Patache, Atudorei, C. Dinu, Acsinte - Matiş (88 Ferreira), Homneac, Vaşvari, V. Bordeanu (68 Boroştean) - Chişu (84 Junior Aprecido), M. Matei. Antrenor: Costel ORAC.
ASTRA II GIURGIU: Gavrilaş - C. Gheorghe (cpt.), Şanţmare, Oprsal, S. Bucă - William (55 D. Toure), G. Marcu, Ochia, Vădrariu (57 S. Constantin) - D. Burlacu, Lukacs (70 D. Gafiţa). Antrenor: Imilian ŞERBĂNICĂ.

FC BOTOŞANI - Astra II GIurgiu 3-0 (2-0)
Au marcat: Lucian MATIŞ (22), Marius MATEI (33 şi 52)

Stadion: "Municipal", Botoşani
Spectatori: aprox. 2.000
Arbitri: Emil Voicu (Bacău, BC) - Constantin Cantemir (Voila, BV), Bogdan Dragoş (Făgăraş, BV)
Cartonaşe galbene: Vaşvari / Şanţmare, C. Gheorghe

32 de jucători a „rulat” Astra II Giurgiu în acest tur de campionat, record în Liga Secundă!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările