VIDEO Un bătrân de 80 de ani şi-a condus Dacia pe contrasens, pe un drum european, pe o distanţă de aproape cinci kilometri

Pensionarul îşi conduce impasibil maşina pe contrasens 

Pentru a evita producerea unui accident, şoferii care au circulat marţi pe drumul european 584 au fost nevoiţi să se dea din calea unui octogenar, care a greşit sensul de circulaţie şi a intrat pe contrasens cu Dacia pe care o conducea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferii care au circulat marţi pe drumul european 584 au avut parte de o scenă ireală. O Dacie de culoare galbenă circula pe contrasens, iar şoferul, un gălăţean de 80 de ani, conducea liniştit, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Momentul a fost filmat de un şofer care trecea prin zonă, iar acesta a postat ulterior imaginile pe un site de socializare. Octogenarul a circulat pe contrasens între localităţile Lacu Sărat şi Vărsătura, adică aproape cinci kilometri.

El a revenit pe sensul corect de circulaţie când a ajuns la un sens giratoriu. Octogenarul nu a scăpat de sancţiunile prevăzute de lege, pentru că poliţiştii de la Rutieră s-au autosesizat după ce au vizionat imaginile şi l-au identificat.

Gălăţeanul de 80 de ani a primit o amendă de 570 de lei şi s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru următoarele două luni. S-a aflat şi cum a ajuns bătrânul să conducă pe contrasens.

Când a ieşit din staţiunea Lacu Sărat, a virat la stânga, dar s-a încurcat şi a intrat pe contrasens. Pentru că pe drumul european sunt separatoare de drum, nu a mai putut reveni pe sensul corect de circulaţie, dar nici nu a întors maşina pentru a putea trece pe banda corectă de circulaţie.

 

 

citeste totul despre: