VIDEO Şoferi surprinşi de poliţişti efectuând transport ilegal de persoane. Şase luni nu mai au voie să folosească autoutilitarele

VIDEO Şoferi surprinşi de poliţişti efectuând transport ilegal de persoane. Şase luni nu mai au voie să folosească autoutilitarele

Foto: arhivă Adevărul

Conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional, iar poliţiştii le-au reţinut plăcuţele şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor.

Marţi, 18 august, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au oprit, în trafic, pe D.J. 251, două autoutilitare care efectuau transport public de persoane contra cost, cu ocazia controlului documentelor constatând că cei doi conducători auto nu deţineau autorizaţie de transport în regim de închiriere, sau copie conformă după aceasta.

”În interiorul celor două autovehicule, prevăzute cu 8 locuri, poliţiştii au identificat 12, respectiv 15 persoane”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare cu amendă în valoare de 1 000 de lei, poliţiştii reţinându-le, totodată, plăcuţele şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor şi dispunând măsura suspendării dreptului de utilizare a acestora, pe o perioadă de 6 luni.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările