Un medic român cere de urgenţă lockdown, inclusiv pentru persoanele vaccinate. „Dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot”

Un medic român cere de urgenţă lockdown, inclusiv pentru persoanele vaccinate. „Dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot”

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu consideră că autorităţile trebuie să ia măsura lockdown cât mai urgent, inclusiv pentru persoanele vaccinate anti COVID. Acesta susţine că presiunea pe spitale este prea mare, iar cele 331 de decese de miercuri „nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”

Ştiri pe aceeaşi temă

Cardiologul Vasi Rădulescu spune că trebuie introdus lockdown în România, deoarece situaţia este tot mai critică, iar „dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot”. Specialistul este de părere că în România funcţionează doar „măsurile cele mai dure”. 

„Să pronunţe cineva dintre oficiali, mai repede aşa, cuvântul magic LOCKDOWN. Pentru toată lumea. Inclusiv pentru vaccinaţi. Pentru că dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot. Ştiu sigur că vaccinaţii nu se vor supăra, pentru că cei mai mulţi dintre ei au priceput în ce suntem, au suficientă empatie. De ce lockdown şi pentru ei? Pentru că nu avem timp să mai cernem între X şi Y. Presiunea e prea mare. La noi va merge doar cu măsuri dintre cele mai dure. Îmi pare rău să tot zic asta. Doar că 331 de decese nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”, susţine medicul Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook. 

Postarea medicului a devenit virală pe reţelele de socializare, fiind comentată şi distribuită de sute de oameni.

Dr. Vasi Rădulescu este medic cardiolog, autor de cărţi care popularizează educaţia pentru sănătate în rândul adulţilor şi copiilor. Medicul este renumit deoarece face de aproape zece ani educaţie pentru sănătate, explicând pe înţelesul tuturor cum funcţionează corpul uman, cum să avem grijă de el, dar şi cum să prevenim majoritatea afecţiunilor.

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările