Un câine pitbull şi-a atacat stăpâna care se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic. Animalul a fost extras pe geam

Un câine pitbull şi-a atacat stăpâna care se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic. Animalul a fost extras pe geam

Un câine din rasa pitbull, în vârstă de şapte ani, a fost imobilizat de jandarmii gălăţeni după ce acesta şi-a atacat stăpâna, o femeie de 71 de ani, care se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic. Animalul a fost scos din locuinţă, pe geam, şi predat lucrătorilor de la ecarisaj.

 Luni, 6 decembrie, la ora 11,15, un echipaj de jandarmi a fost direcţionat de către operatorul 112 la o adresă din Micro 18, unde era semnalat că un câine din rasa pitbull, aflat în locuinţă, a atacat-o pe proprietara apartamentului.
 
În momentul în care au ajuns la adresa indicată, jandarmii nu au reuşit să pătrundă în interiorul locuinţei, deoarece animalul era agitat, se lovea puternic în uşă, iar proprietara apartamentului nu se putea apropia pentru a deschide.

Jandarmii au aflat că, în interiorul locuinţei, se află o femeie în vârstă de 71 ani, bunica proprietarului câinelui, nepotul acesteia fiind plecat de acasă cu probleme personale.
 
Fiul femeii a declarat jandarmilor că a fost sunat de către mama sa, care i-a spus că animalul este foarte agitat, are ochii roşii, a muşcat-o şi nu o lasă să se dea jos din pat, împingând-o cu labele. Tot acesta a mai declarat jandarmilor că mama sa se deplasează cu ajutorul unui cadru metalic şi că a încercat să intre în apartament, însă nu a putut intra deoarece cheia era în uşă.
 
„Întrucât apartamentul era situat la parter, jandarmii au ieşit din casa scării şi au observat că geamul de la dormitor este deschis, moment în care s-au apropiat de fereastră, au tras jaluzeaua şi au văzut câinele în cameră, agitat. În acel moment oamenii legii au scos crosa şi au agăţat câine, pe care l-au tras afară din locuinţă, pe geam. 
 
După ce au scos animalul din apartament, jandarmii au solicitat sprijinul lucrătorilor de la ecarisaj, care l-au preluat şi l-au transportat la padoc. Femeia a refuzat solicitarea unui echipaj medical de urgenţă”, a anunţat Jandarmeria Galaţi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările