Trafic de droguri cu haşiş şi cocaină din Spania. Drogurile erau ascunse printre haine şi componente de calculator

Trafic de droguri cu
haşiş şi cocaină din Spania. Drogurile erau ascunse printre haine şi componente
de calculator

Dozele de cocaină descoperite în coletul expediat din Spania FOTO IPJ Galaţi

Drogurile au fost găsite într-un colet expediat din Spania, disimulate printre mai multe articole vestimentare şi medii de stocare. Acestea urmau să fie vândute consumatorilor din Galaţi şi Brăila.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi i-a trimis în judecată zilele trecute pe Alexandru Ionuţ Focşa, Constantin Costel Drăgan şi Georgiu Silviu Puia pentru  instigare la trafic de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc. Judecătorul de cameră preliminară urmează să stabilească legalitatea actelor de urmărire penală şi a rechizitoriului.

Dosarul are la bază o acţiune judiciară din data de 18 iunie 2020, când poliţiştii şi procurorii din Galaţi au surprins în flagrant delict, într-un autoturism, la intrarea în municipiul Brăila, doi bărbaţi, de 21 şi 26 de ani, ambii din municipiul Brăila, având asupra lor un colet ce conţinea droguri de risc şi de mare risc.

În coletul expediat din Spania, au fost găsite, disimulate printre mai multe articole vestimentare şi medii de stocare, 896 de grame de marijuana, 674 de grame de haşiş şi aproximativ 20 de grame de cocaină.

Ulterior, a fost identificat şi destinatarul coletului, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Brăila, din cercetări rezultând că acesta i-ar fi determinat pe cei doi să preia şi să transporte coletul cu droguri din Spania, urmând să le vândă consumatorilor, pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, iar ulterior au fost arestaţi preventiv, măsura fiind prelungită zilele trecute.

Vă mai recomandăm să citiţi şi: 

Cum a pus în pericol Curtea Constituţională a României dosarul care viza o grupare de traficanţi de cocaină din cartelul Sinaloa din Mexic

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările