Surprins de radar când gonea cu 155 de kilometri pe oră. Ce amendă a primit şoferul şi câte luni i-a fost suspendat permisul de conducere

Surprins de radar
când gonea cu 155 de kilometri pe oră. Ce amendă a primit şoferul şi câte luni
i-a fost suspendat permisul de conducere

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 36 de ani va fi pieton pentru următoarele luni, după ce a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu o viteză mult peste cea legală pe un drum naţional. Alţi trei şoferi s-au ales cu permisele suspendate şi amenzi usturătoare pentru aceeaşi abatere rutieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 9 februarie, pe  D.N. 24, între localităţile Priponeşti şi Munteni, în zonă cu limitare de viteză 90 km/h, aparatul radar a înregistrat un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani, care circula cu viteza de 155 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.900  de lei, luându-se şi măsura reţinerii permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

”În comuna Priponeşti, în zona cu limitare de viteză 50 km/h, aparatul radar a surprins trei autoturisme rulând cu viteza de 119, 120, respectiv 121 km/h”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Toţi trei au păţit-o ca şi primul şofer surprins de radar circulând cu viteză excesivă. Cu vârste cuprinse între 31 şi 40 ani, conducătorii auto au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională în valoare de 2.900 lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările