Spectacol 3D, duminică, 4 decembrie, la Teatrul Gulliver din Galaţi: „Călătorie spre centrul Pământului”

Spectacol 3D, duminică, 4 decembrie, la Teatrul Gulliver din Galaţi: „Călătorie spre centrul Pământului”

Imagine din spectacolul „Călătorie spre centrul Pământului” FOTO Teatrul Gulliver

Producţia beneficiază de contribuţia cineastul belgian Armand Richelet-Kleinberg, care semnează animaţia 3D stereoscopică, realizarea filmului, muzicii şi a coloanei sonore. Spectacolul începe la ora 10,30 şi este adresat copiilor care au peste 6 ani. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi de 12 lei pentru adulţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Încă un spectacol de excepţie la teatrul de Păpuşi Gulliver din Galaţi. Duminică, 4 decembrie, de la ora 10,30, se  pune în scenă „Călătorie spre centrul Pământului”, un scenariu de Radu Dinulescu după romanul „O călătorie spre centrul Pământului”, de Jules Verne.

Tot Radu Dinulescu semnează şi regia spectacolului, în vreme ce scenografia, animaţia 3D şi muzica aparţin lui Armand Richelet, iar păpuşile sunt create de Vlad Tănase.

Distribuţia: Adina Ariton, Elena Marin, Gina Geru, Ramona Păuc; Voce povestitor: Marian Sterian.

Povestea este, în esenţă, pasionantă. Doi oameni şi o calăuză încearcă să ajungă, prin craterul unui vulcan, direct în centru ”incandescent” al pământului, în ciuda tuturor teoriilor stiinţifice. Un subiect pasionant, plin de posibilităţi, pentru un spectacol de teatru care îmbină tehnica cinematografului 3D cu poezia spectacolului viu, cu păpuşi şi obiecte.

O experienţă unică, prima de acest gen din lume, un spectacol la modă care poate satisface gusturile tuturor generaţiilor. O colaborare inedită între trupa de actori a Teatrului Gulliver din Galaţi cu regizorul Radu Dinulescu şi cineastul belgian Armand Richelet-Kleinberg cel care semnează animaţia 3D stereoscopică, realizarea filmului, muzicii şi a coloanei sonore

Spectacolul se va juca la sala mare a teatrului, iar accesul se va face în limita a 180 de locuri, acesta fiind numărul de ochelari 3D disponibili. Spectacolul se adresează copiilor de peste 6 ani.

Dat fiind faptul că pe 6 decembrie, atunci când Moş Nicolae vine la toţi copiii cuminţi nu vom avea nicio reprezentaţie la sediul teatrului, vom „fura” un pic startul surprizelor dulci oferite de Moş Nicolae chiar în această duminică. Mai multe, veţi vedea şi gusta după spectacol.

Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi de 12 lei pentru adulţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările