Scandal în cimitir, la Paştele Blajinilor. Mai multe persoane au întins masa de prânz pe gazonul de lângă Mausoleul Eroilor din Galaţi

Scandal în cimitir, la Paştele
Blajinilor. Mai multe persoane au întins masa de prânz pe gazonul de lângă
Mausoleul Eroilor din Galaţi

sursa: Jandarmeria Galati

Jandarmii gălăţeni au amendat mai persoane care au provocat un scandal în Cimitirul Eternitatea. Acestea se aflau în cimitir pentru Paştele Blajinilor şi au luat masa de prânz, pe gazonul situat lângă Mausoleul Eroilor.

 Incidentul a avut loc la orele prânzului în Cimitirul Eternitatea din Galaţi. Mai multe persoane au fost surprinse în timp ce îşi organizau masa de prânz pe gazon. Sosiţi la faţa locului, jandarmii au întrerupt evenimentul.

„Respectul pentru morţi, şi mai ales pentru Eroi, nu este în vocabularul unui grup de persoane care astăzi a fost sancţionat de către jandarmii gălăţeni. Ei bine, oamenii legii i-au surprins în timp ce îşi organizau masa de prânz pe gazonul situat lângă Mausoleul Eroilor, din Cimitirul Eternitatea. 

Revoltate că au fost întrerupte, persoanele au început să facă scandal, dar nu au impresionat pe nimeni. Şi-au strâns mâncarea, au strâns şi gunoiul făcut, care a umplut un tomberon, iar după ce au semnat pentru cei 1.500 lei amendă au fost conduse afară din cimitir”, a transmis Jandarmeria Galaţi. 

  Vă recomandăm şi: 

„Amintirile şi ironia” i-au adus unui gălăţean o amendă de 2.000 de lei. De ce a sunat acesta la 112

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările