Prins de poliţişti când fura tone de combustibil dintr-un autotren al firmei la care era angajat. Ce metodă folosea hoţul ca să nu distrugă sigiliile de pe cisternă

Prins de poliţişti
când fura tone de combustibil dintr-un autotren al firmei la care era angajat. Ce metodă
folosea hoţul ca să nu distrugă sigiliile de pe cisternă

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 46 de ani este cercetat pentru furt calificat după ce a fost depistat de o patrulă mixtă de poliţişti şi jandarmi când sustrăgea motorină din cisterna unui autren.

Duminică, 17 mai, în jurul orei 18,30, o patrulă mixtă, formată din poliţişti ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti şi jandarmi au depistat în flagrant, pe D.J. 253, în afara localităţii Umbrăreşti – Deal, un bărbat, de 46 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, în timp ce sustrăgea din cisterna unui autotren cantitatea de 2.000 de litri de motorină, pe care a încărcat-o în două recipiente aflate în caroseria unei autoutilitare.   

”Poliţiştii au constatat că produsul petrolier fusese scos, din primul compartiment al cisternei, printr-un orificiu de măsurare aflat în partea superioară a acesteia, fără a fi îndepărtate sau distruse sigiliile” a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul, angajat ca şofer la firma transportatoare, a declarat poliţiştilor că a încercat să sustragă motorina pentru a o vinde unor proprietari de utilaje agricole. Acesta s-a ales acum cu  dosar penal pentru furt calificat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările