Peste 100 de kilograme de peşte confiscate de la un basarabean. Bărbatul nu avea documente de provenienţă a mărfii

Peste 100 de
kilograme de peşte confiscate de la un basarabean. Bărbatul nu avea documente
de provenienţă a mărfii

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 55 de ani, din Republica Moldova, este cercetat pentru comercializare a peştelui fără documente legale după ce a fost prins de poliţişti comercializând peşte în piaţa situată pe strada Calea Prutului din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 11 decembrie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au depistat, în piaţa situată pe strada Calea Prutului, din municipiul Galaţi, un bărbat, de 55 de ani, din Republica Moldova, care oferea spre vânzare 102 de kilograme de peşte, respectiv, din care 60 de kilograme din specia caras, 40 de kilograme din specia şalău şi două kilograme din specia crap.

”Întrucât acesta nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru marfa deţinută, poliţiştii îl cercetează acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializare a peştelui fără documente legale”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: