O nouă investiţie la Spitalul TBC din Galaţi. Modernizările de 6 milioane de lei vizează blocul alimentar

O nouă investiţie la Spitalul TBC din Galaţi. Modernizările de 6 milioane de lei vizează blocul alimentar

Spitalul TBC din Galaţi FOTO Arhivă Adevărul

Proiectul este finanţat din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi. Termenul de implementare al proiectului este de 12 luni, ceea ce înseamnă că recepţia finală va fi făcută în decembrie 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Judeţean Galaţi a anunţat că au fost începute lucrările de consolidare şi modernizare a corpului de clădire în care funcţionează blocul alimentar al Spitalului de Pneumoftiziologie.

Valoarea investiţiei este de 6.002.697 de lei, sumă care include contractul de lucrări, costurile cu realizarea proiectului tehnic, dotările pentru bucătăria spitalului şi toate cheltuielile cu documentaţiile, avizele şi autorizaţiile necesare. Proiectul este finanţat din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi.

„Reconstruim parţial, consolidăm şi modernizăm corpul E din cadrul unităţii medicale. Pe lângă blocul alimentar al spitalului, proiectul prevede refacerea şi a două săli de curs, precum şi a vestiarelor destinate angajaţilor. De asemenea, vom schimba toate reţelele de utilităţi, tâmplăria exterioară şi interioară va fi înlocuită în totalitate, iar acoperişul va fi refăcut integral”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

„În plus, construim şi un zid de sprijin pentru consolidarea terenului din zonă.Proiectul prevede şi dotarea noii bucătării cu echipamente moderne pentru pregătirea hranei. Pe durata lucrărilor, bucătăria spitalului a fost mutată într-un spaţiu reamenajat conform normelor în vigoare”, a adăugat Costel Fotea.

Licitaţia a fost câştigată de către Asocierea Rovis Lider SRL & Atu Consulting SRL, iar valoarea contractului este de 4.203.157 de lei. Dotările care vor fi achiziţionate în cadrul acestui proiect costă 561.291de lei. Termenul de implementare al proiectului este de 12 luni.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările