Nemţii nu se joacă. Un român a ajuns la închisoare pentru o amendă neplătită. Cum a fost prins

Nemţii nu se joacă. Un român a ajuns la închisoare
pentru o amendă neplătită. Cum a fost prins

FOTO stiridiaspora.ro

Un bărbat de 35 de ani, de origine română, a ajuns în spatele gratiilor pentru că nu plătise o amendă. Poliţiştii germani l-au identificat după ce românul s-a urcat într-un tramvai fără bilet şi fără să aibă dovada unui test PCR negativ.

Un român de 35 de ani este protagonistul unui incident petrecut sâmbătă, 28 noiembrie, în localitatea germană Gelsenkirchen. Bărbatul urcase într-un tramvai fără a avea bilet şi rezultatul unui test PCR negativ. 

Controlorii nu au stat la discuţii cu acesta şi au chemat imediat poliţia la gara principală Gelsenkirchen, relatează waz.de

În urma percheziţiei corporale, agenţii de poliţie au descoperit un document din care reieşea că judecătoria Gladbeck îl amendase pe român cu suma de 200 de euro pentru înşelăciune. 

Întrucât acesta nu plătise amenda, poliţiştii federali au pus în aplicare mandatul de arestare care fusese emis pe numele acestuia pentru executarea a 20 de zile de închisoare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

O femeie a avut în poşetă câteva săptămâni un bilet la loterie câştigător, dar nu a ştiut de el. Suma istorică pe care a primit-o

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările