Medic: Vaccinaţi-vă, dar staţi deoparte! Nu vă amăgiţi cu „protecţia” după prima doză

Medic: Vaccinaţi-vă, dar staţi deoparte! Nu vă amăgiţi cu „protecţia” după prima
doză

Medicul cardiolog Gabriel Tatu Chiţoiu, sursa: Arhivă Personală

Medicul cardiolog Gabriel Tatu Chiţoiu îi sfătuieşte pe cei care se vaccinează cu prima doză să respecte în continuare măsurile de protecţie deoarece abia după 14 zile de la rapel vor dezvolta anticorpi. „Evitaţi contaminarea până atunci”, avertizează medicul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cunoscutul medic cardiolog Gabriel Tatu Chiţoiu susţine că numărul real de infectări zilnice este cu mult mai mare în realitate decât cel raportat în mod oficial. 

Specialistul le recomandă persoanelor care se vaccinează cu prima doză să nu se relaxeze prea repede şi să păstreze în continuare măsurile de protecţie pentru a nu se infecta. 

„Vaccinati-vă, dar staţi deoparte! Nu vă amăgiţi cu <protecţia> după prima doză. Numărul real de infectări zilnice nu este de 15-16000 pe zi (date oficiale), ci de 80-100.000/zi. Numărul decedaţilor prin Covid este mai mare decât cei identificaţi oficial.

Un număr dintre pacienţii care nu se internează/refuză internarea decedează la domiciliu. Vaccinaţi fiind acum cu prima doză veţi fi pe deplin protejaţi de abia la 14 zile după rapel. Evitaţi contaminarea până atunci!”, a scris cardiologul Gabriel Tatu Chiţoiu, pe Facebook.  

În ultimele 24 de ore, În România au fost raportate 11.725 cazuri noi dCOVID-19. 389 de români şi-au pierdut viaţa din cauza virusului.  

La Terapie Intensivă sunt internaţi 1.846 dpacienţi în stargravă. 

 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările