GALERIE FOTO Ziua iei - prea puţin cunoscută la Galaţi. Oamenii au întors nedumeriţi capul după tinerii costumaţi popular

GALERIE FOTO Ziua iei - prea puţin cunoscută la Galaţi. Oamenii au întors nedumeriţi capul după tinerii costumaţi popular

Ia românească, motiv de mândrie pentru mai mulţi tineri!

Şcoala „Dans Popular Galaţi” nu a lăsat să treacă nemarcată Ziua Internaţională a Iei! Prieteni şi cursanţi ai acestei şcoli, dar şi alţi iubitori ai portului şi dansului popular românesc au ieşit la o plimbare pe Faleza Dunării pentru a arăta gălăţenilor că portul popular românesc încă se mai păstrează în Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproape 30 de tineri care activează în cadrul Şcolii de Dans Popular din Galaţi au marcat ieri Ziua Iei ieşind la plimbare pe Faleza Dunării îmbrăcaţi în costume populare.

„Ne-am adunat, cu mic cu mare, şi am reuşit să îi surprindem pe gălăţenii aflaţi la plimbare pe Faleză, care ne opreau şi ne întrebau de ce suntem îmbrăcaţi în portul popular românesc. Mulţi dintre aceştia nu ştiau de aceasta zi internaţională ai iei”, povesteşte Virgil Tăbuş, de la Şcoala „Dans Popular Galaţi”. 

După o scurtă plimbare pe faleză, tinerii şi-au continuat sărbătoarea într-unul din restaurantele din Galaţi unde au încins o horă, aşa cum le stă cel mai bine dansatorilor.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: