Ce vor să facă autorităţile de la Galaţi în blocurile care se vor construi în curtea Spitalului Clinic de Urgenţă

Ce vor să facă autorităţile de la Galaţi în blocurile care se vor construi în curtea Spitalului Clinic de Urgenţă

Aşa vor arăta blocurile ANL pentru medicii de la Galaţi FOTO Proiect ANL

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi a anunţat că faza de proiectare a noului bloc ANL a fost încheiată şi că foarte curând vor începe săpăturile pentru fundaţia clădirii. Primul bloc va avea 20 de apartamente ce vor fi destinate în exclusivitate medicilor. După finalizarea lui se vor demara lucrările la încă unul, după un proiect asemănător.

Ştiri pe aceeaşi temă

O veste bună pentru medicii care vor să se stabilească la Galaţi. Pe 21 februarie a fost predat amplasamentul pentru primul bloc ANL destinat specialiştilor din sănătate,care va fi construit în curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei”. 

La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, preşedintele ANL, Andrei Cosmin Ţurcanu, reprezentanţii  constructorului şi reprezentanţi ai Spitalului Clinic Judeţean  de Urgenţă.

„Imobilul va avea 20 de apartamente, 10 cu o cameră şi 10 cu două camere, dotate cu centrală termică individuală. Consiliul Judeţean Galaţi va asigura fondurile necesare pentru reţelele de utilităţi. Proiectarea pentru acest prim imobil a deja realizată, astfel încât în perioada următoare vor începe săpăturile pentru realizarea fundaţiei. În cea de-a doua etapă a proiectului se va mai construi încă un bloc ANL”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi

Procedurile de achiziţie publică au fost derulate de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe, instituţie care finanţează şi coordonează acest proiect. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările