Campanie de strângere de jucării, cărţi şi jocuri pentru copiii proveniţi din familii defavorizate, la Galaţi

Campanie de strângere
de jucării, cărţi şi jocuri pentru
copiii proveniţi din familii
defavorizate, la Galaţi

Foto: arhivă Adevărul

Primăria municipiului Galaţi a a lansat, astăzi, cea de-a doua ediţie a campaniei ”Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!”, prin intermediul căreia municipalitatea şi-a propus să facă fericiţi şi în acest an, pe data de 1 iunie, sute de copii din familii defavorizate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vor fi colectate jucării, cărţi sau jocuri care vor fi dăruite, pe data de 1 iunie, celor aproximativ 450 de copii din centrele sociale finanţate de Consiliul Local. Gălăţenii care doresc să aducă zâmbete pe chipurile micuţilor din centrele sociale ale municipalităţii sunt aşteptaţi, începând din data de 15.05.2019, la sediul Primăriei municipiului Galaţi, strada Domnească nr. 54. 
 
În holul instituţiei este amenajat un spaţiu unde pot fi depozitate donaţiile celor care doresc să se implice în această campanie.
 
”Campania se va desfăşura până pe data de 30 mai 2019, la ora 12,00. Vă invităm să fiţi alături de noi şi anul acesta, pentru a le face ziua de 1 iunie mai frumoasă unor copii”, au precizat reprezentanţii Primăriei Galaţi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: