Bărbat din Galaţi, hăcuit în apartament de un om al străzii. Boschetarul i-a aplicat 30 de lovituri de cuţit

Bărbat din Galaţi, hăcuit în apartament de un om al străzii. Boschetarul i-a aplicat 30 de lovituri de cuţit

sursa: Arhivă Adevărul

Un om al străzii din Galaţi a fost reţinut de Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, deoarece a omorât un bărbat de 54 de ani. Necropsia a stabilit că victima a fost lovită cu cuţitul de 30 de ori.

 
UPDATE: Criminalul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. 
 
Detalii şocante ies la iveală în cazul bărbatului din Galaţi, găsit decedat în locuinţa sa, miercuri seară. Anchetatorii au stabilit că victima era decedată de câteva zile, iar autorul este un om al străzii. În urma necropsiei, s-a stabilit că victima a fost lovită cu cuţitul de 30 de ori. 
 
Omul străzii a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi pentru 24 ore, sub acuzaţia de omor calificat. El va fi dus, vineri, în faţa judecătorilor de la Tribunal cu propunerea de arestare preventivă.

Cadavrul bărbatului a fost găsit de unul dintre vecini, care avea o cheie de la apartament. Alertaţi că nu l-au mai văzut de trei zile, oamenii au intrat în casă şi i-au găsit trupul plin de sânge, acoperit cu mai multe pături.

Vecinii spun că victima mai primea din când în când în casă un om al străzii. De curând, bărbatul îl dăduse afară din garsonieră. Omul străzii a fost ridicat de poliţişti, găsit într-o canalizare lângă bloc. Avea cu el o pătură din locuinţa victimei. 

Vă recomandăm şi: 

 

Bărbatul care şi-a ucis iubita pentru că l-a minţit că este mai tânără, condamnat la zece ani de închisoare. Daunele uriaşe pe care trebuie să le plătească

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările