Afacerea cu femei a „iubăreţului” român care a bătut trei poliţişti. Cum le forţa să se prostitueze

Afacerea cu femei a „iubăreţului” român care a bătut trei poliţişti. Cum le forţa să se
prostitueze

Poliţiştii au găsit o cameră plină cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive FOTO DIICOT

Un tânăr de 29 de ani a fost trimis în judecată pentru trafic de persoane. Anchetatorii au stabilit că acesta a sedus mai multe tinere şi o adolescentă, pe care ulterior le-a bătut şi şantajat ca să se prostitueze în folosul lui.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a trimis în judecată un tânăr de 29 de ani, Daniel Laurenţiu Bargan, sub acuzaţia de trafic de persoane. Potrivit procurorilor DIICOT, bărbatul a sedus mai multe tinere şi o minoră, pe care le-a supus apoi la diverse forme de violenţă psihică şi fizică.

Individul le şantaja şi le bătea până când acceptau să se prostitueze în folosul lui.  Le transporta apoi în diverse locaţii din ţară sau străinătate şi le obliga să-şi vândă trupul. 

În urma percheziţiei la locuinţa traficantului de carne vie, poliţiştii au descoperit o cameră plină cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi, sub coordonarea unui procuror DIICOT - ST Galaţi, au efectuat patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate un laptop şi o cantitate de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, precizau la acel moment procurorii DIICOT Galaţi.

Condamnat pentru ultraj

Bărbatul este cunoscut pentru comportamentul său violent. Judecătoria Galaţi a emis, în 2019, un ordin de protecţie după ce fosta parteneră, cu care are şi un copil, l-a acuzat de violenţă. Bargan a fost obligat să părăsească locuinţa comună şi să nu se apropie de femeie şi de minor timp de şase luni.

Un an mai târziu avea să intre în conflict cu trei poliţişti de la Secţia 3 din Galaţi, în urma căruia s-a ales cu alt dosar penal pentru ultraj. Judecătoria Galaţi l-a condamnat la un an şi 3 luni de închisoare şi plata a 6.000 de lei ca daune morale către unul din poliţiştii agresaţi. Decizia instanţei în acest caz nu este definitivă.

Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările