Activitate suspendată la un Centru de Taxe şi Impozite din Galaţi din cauza unor cazuri de COVID

Activitate suspendată la un Centru de Taxe şi Impozite din Galaţi din cauza unor cazuri de COVID

sursa: Arhivă Adevărul

Primăria municipiului Galaţi informează că un Centru de plată a taxelor şi impozitelor se închide după ce au apărut mai multe cazuri de COVID-19  în rândul angajaţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„La Centrul din str. Henry Coandă, bl. J5, parter se suspendă activitatea cu publicul începând de astăzi, ca urmare a apariţiei unor cazuri de infectare cu noul coronavirus. Pentru plata impozitelor şi taxelor locale, gălăţenii (persoane fizice) se pot adresa Direcţiei Impozite, Taxe şi alte Venituri Locale, Serviciul Prelucrarea Automată a Datelor şi Încasări Ghişeu, în alte trei centre din municipiul Galaţi, astfel: Centrul din strada Domnească nr 13, Centrul din strada Brăilei nr.232 şi Centrul din strada Basarabiei, nr.55”, transmite Primăria Galaţi. 
 
Taxele şi impozitele locale se pot achita foarte simplu prin utilizarea platformei electronice www.ghiseul.ro. Contribuabilii pot intra în posesia ID-ul şi parolei alocate şi prin intermediul poştei electronice, trimiţând o cerere şi copia actului de identitate al titularului de rol fiscal, scanate şi ataşate, la adresa de e-mail fiscalitate@primariagalati.ro.
 

Vă recomandăm şi: 

 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările